Rådgiver konstruksjonsteknikk

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist02.02.2020

Vil du utvikle fremtidens bygg på Vestlandet?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som rådgiver tar du en sentral rolle i utviklingen av Sweco som bedrift. Du er med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. På Swecos kontor i Bergen jobber det i dag 50 rådgiver innen konstruksjonsteknikk som deltar i et vidt spekter av prosjekter for både offentlige og private byggherrer. For tiden jobber vi blant annet med nytt Fylkesbygg, Holen skole og flere boligprosjekter.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en svært variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er svært viktig for oss at du blir hørt, og at du deler og søker kunnskap. For å nå felles mål spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er initiativrik og faglig engasjert, og som samarbeider godt med andre rundt deg. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål. I tillegg analyserer du informasjon grundig og rasjonelt.

Dine arbeidsoppgaver:

fagansvar som RIB i prosjekter fra A-Å, inkludert beregninger og tegningsproduksjon

intern prosjektledelse for RIB-oppdrag

rådgivninger og utredninger innenfor byggfaget

faglig mentor for mindre erfarne kolleger

kvalitetssikring og tilbuds- og markedsarbeid

ha tett samarbeid med kunder for å finne kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger på deres problemstillinger

Dette kan du:

Du er sivilingeniør eller ingeniør innen konstruksjonsteknikk

Du har minimum 5 års relevant erfaring

Du har god kunnskap om prosjektering av bygningskonstruksjoner og du har gjerne god kunnskap om trekonstruksjoner

Du har kjennskap til relevante prosjekterings- og beregningsverktøy som Revit Structure og FEM-Design/Robot

Du har gjerne god forståelse for BIM

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Kontaktpersoner:

Dagfinn Berland

Gruppeleder Bygg

+47 959 12 628

dagfinn.berland@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: