Rådgiver innen trafikkplanlegging, Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist20.08.2019

Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen mobilitet og samferdsel? Nå søker vi en rådgiver som kan bidra til å styrke og videreutvikle vår avdeling innen trafikkplanlegging og byutvikling.

COWI er involvert i noen av de mest prestisjefylte prosjektene i landet, som Fornebubanen, InterCity Østfold, Oslopakke 3 og Regjeringskvartalet. Vi jobber i ulike skalaer, alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjekter, komplekse transportanalyser og strategier i bykontekst til lokale trafikk- og kapasitetsvurderinger i avgrensede områder. Flere av våre medarbeidere jobber med byutviklingsprosjekter og gir råd på hvordan byens økende transportbehov kan løses på en bedre og smartere måte.

BLI DEL AV ET DYKTIG, TVERRFAGLIG TEAM

Å jobbe i vår divisjon for Transport og Byutvikling, er å jobbe i et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø. Vi samarbeider med samfunnsplanleggere, andre ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter, arealplanleggere, plantevitere og naturforvaltere for å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum. Som trafikkplanlegger i COWI blir du en del av seksjonen Analyse og Trafikk. Seksjonen består av ingeniører og samfunnsøkonomer som supplerer hverandre godt innenfor transportutredninger og -analyser. Vi ser for oss at du har bakgrunn som sivilingeniør med erfaring innen et eller flere av nedenstående arbeidsområder:

Mulige arbeidsområder:

 • Trafikkanalyser og -utredninger
 • Kollektivplanlegging
 • Overordnet planlegging for gående og syklende
 • Signalprosjektering
 • Fremtidens mobilitet
 • Trafikksikkerhet (f.eks. trafikksikkerhetsrevisjon)

DU ER EN KVALITETSBEVISST OG MARKEDSORIENTERT PLANLEGGER MED GODE SAMABEIDSEVNER

Vi søker deg med høy faglig og teknisk kunnskap innen trafikkplanlegging, og som lett tilpasses store tverrfaglige prosjekter og mindre ensartete prosjekter. Du er en relasjonsbygger og kan samarbeide på tvers av avdelingen. Du har gode evner til å kommunisere og formidle ideer og har en sterk forståelse for konsulentbransjen. Du har solid forretningsforståelse og dokumentert erfaring med prosjektledelse. I COWI har vi et stort markedsfokus, og det er derfor viktig for oss at du kan bidra i vår satsing innen transport og byutvikling. Vi ønsker å være i forkant av morgendagens transportbilde og derfor ser vi det positivt om du kan bidra til vår satsing innen SMART mobilitet og dataanalyser. Tilbudsarbeid vil i tillegg være en naturlig del av dine arbeidsoppgaver.

Din kompetanse

 • Sivilingeniør/M.Sc. eller tilsvarende relevant masterutdanning innenfor fagområdet
 • Min. 5-10 års arbeidserfaring med en eller flere av ovenstående arbeidsområder
 • Prosjektledererfaring
 • God norsk formidlingsevne, både muntlig og skriftlig

Dine egenskaper:

 • Du er opptatt av godt samarbeid og er en bidragsyter til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø
 • Du har solid forretningsforståelse og gode kommunikasjonsferdigheter
 • Du er god på å skape tillitt og gode relasjonerDu er analytisk, trives med ansvar og ønsker å lede andre
 • Du har evne til å planlegge, prioritere og jobbe strukturert

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som jobber med høye krav til kompetanse og faglig integritet. Hos COWI kjennetegnes hverdagen slik:

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter og kurs
 • Hos oss prioriteres arbeidsmiljøet; vi stiller opp for hverandre, er rause og får god støtte fra andre medarbeidere. Det gode arbeidsmiljøet gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

René Lund Hansen

Seksjonsleder

E-post: rlha@cowi.com,

Tlf. 915 15 913.

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig - søknader behandles fortløpende. Arbeidssted vil være Oslo (Hasle/Løren), men for riktig kandidat kan vi tilby kontorsted ved en av våre andre kontorlokasjoner.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: