Rådgiver innen konstruksjonsteknikk bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2020

Lag fremtidens bærekraftige bygg sammen med oss

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et bredt tverrfaglig miljø, som jobber tett sammen. Arbeidsmiljøet er hyggelig, ungt og motiverende. Arbeidsdagene dine vil være varierte, og du vil ha en viktig rolle i Sweco. Prosjektene varierer fra mindre en-faglige prosjekter til større tverrfaglige prosjekter. Du vil være med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd.Drammenskontoret er en del av bygg- og anleggsavdelingen i Oslo og vi har i dag fire medarbeidere innen konstruksjonsteknikk.

Enheten sitt markedsområde er bygg innen bolig, næring, undervisningsbygg, helsebygg med mer. Vi arbeider primært med nybygg i alle prosjektfaser og benytter prosjekteringsverktøy som Revit Structure, Solibri og FEM-Design. Pågående prosjekter er Nøklevann Skole (trekonstruksjoner), Nytt prosessanlegg for BAMA, Kjelsåsveien omsorg+, Omsorgsboliger på Stovner i massivtre, Lindeberg Sykehjem, Haugesund Sykehus, Oslo City med flere.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi søker en rådgiver som raskt tar ansvar i spennende prosjekter, som er selvstendig og evner å omforme teori til praksis. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon. Av betong, stål og trekonstruksjoner
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område
  • Bidra til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.

Dette kan du

  • Du har en Master eller Bachelorgrad innen konstruksjon bygg.
  • Du har gjerne noen års relevant erfaring, men kan også være nyutdannet
  • Du har benyttet prosjekteringsverktøyene Revit Structure og/eller Tekla.
  • Du jobber godt selvstendig.

Kontaktpersoner:

Tor Øistein Andresen

Gruppeleder

+47 979 72 234

Tor.Andresen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: