Rådgiver innen eiendomsfag, grunnerverv og rettigheter

Sweco former fremtidens byer og samfunn
Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestfold og Telemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist11.09.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco er Telemarks største rådgiver, med lange tradisjoner i regionen. Ved våre kontorer i Porsgrunn, Seljord og Notodden møter du rundt 100 dyktige og engasjerte medarbeidere som gjennomfører prosjekter i Telemark, Buskerud og Agder. Nå ser vi etter en initiativrik og forretningsorientert rådgiver som kan styrke oss innen fagfeltene eiendom, grunnerverv og rettigheter. Du får en viktig jobb med å og utvikle kundeporteføljen og sørge for at vi alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi ser etter deg som er opptatt av å levere kvalitetsløsninger til kundene og forstår betydningen av å være tett på markedet og gripe muligheter til å gjøre gode forretninger. Du er dyktig til å bygge gode relasjoner med kunder og kolleger og du har god oversikt over potensielle kunder og samarbeidspartnere. Vi lover deg store muligheter til å utvikle deg i et inspirerende flerfaglig miljø preget av dyktige kolleger og ledere som legger vekt på solid lagspill.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du gjennomfører grunn- og rettighetserverv, herunder verdsetting, avtaleforhandling og grunneierkontakt.
  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon.
  • Du har ansvar for egne kunder og prosjekter.
  • Du bidrar til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.
  • Du kan også være ansvarlig søker i byggesaker.

Dette kan du

  • Du har en mastergrad i eiendomsfag eller er utdannet jordskiftekandidat.
  • Du har yrkeserfaring fra arbeid med grunnerverv og eiendomsfag.
  • Du har kjennskap til plan- og bygningsloven.
  • Du er en dreven bruker av relevante IT-verktøy.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Tore Øverås

Regionleder Telemark

+47 905 46 431

tore.overas@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: