Rådgiver Geoteknikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist29.11.2019

Vil du utvikle deg i Norges beste geo-miljø?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. J obben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco satser hardt på å bygge Norges beste miljø innen geoteknikk og ingeniørgeologi. Vårt kontor i Tromsø er en viktig del av dette. Her møter du over 40 hyggelige kolleger i et uformelt og flerfaglig miljø. Sammen med våre kolleger i Narvik bygger vi nå opp et solid geoteknikkmiljø. Vi vil gjerne ha med deg på laget i små og store tverrfaglige energi, - infrastruktur- og byggprosjekter. Du får samarbeide tett med flinke geoteknikere i Oslo, Bergen og Trøndelag, og du får utveksle spennende erfaringer og kunnskap med mange dyktige kolleger i Sverige.

Hos oss vil du utvikle deg. Som geo-medarbeider i Sweco har du en viktig og sentral rolle med å realisere prosjekter som former det velfungerende samfunnet vi er avhengig av hver dag. Gjennom et bredt spekter av oppdrag innen det meste som rører seg i bygg og anleggsbransjen, vil du ha de beste muligheter for faglig og personlig utvikling. Din trivsel og muligheter for å ta nye steg fremover, vil alltid ha vår høyeste prioritet.

Dette kan du

  • Du er utdannet innen geoteknikk.
  • Du har helst noe erfaring fra rådgiverbransjen, entreprenør, byggherre, eller offentlig sektor.
  • Utdannelse og erfaring innenfor skredvurdering er også ønskelig.
  • Du er positiv og nysgjerrig, med vilje og evne til å skape resultater sammen med andre.
  • Du er selvstendig og beslutningsdyktig.
  • Du blir motivert av å jobbe i team med engasjerte medarbeidere.
  • Du er dyktig til å bygge relasjoner og samarbeide.
  • Du har sterk interesse for faget ditt og holder høy faglig standard.
  • Du kan sette deg inn i kundens problemer, er engasjert og yter god service for å løse dem.
  • Du snakker og skriver norsk.

Kontaktpersoner:

Roger Pedersen

Gruppeleder Infrastruktur

+47 975 623 83

roger.pedersen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: