Rådgiver for industriprosjekter

Sweco former fremtidens samfunn. Vi muliggjør en bærekraftig norsk industri. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist07.02.2020

Vil du bidra til en bærekraftig industri?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Industri har kontorer i Oslo, Mandal og Bergen og teller i dag til sammen 31 medarbeidere. Vi løser utfordrende oppgaver knyttet til produksjon og prosess innen mange industribransjer. Metallurgisk-, mineral- og gruveindustri, næringsmiddel, fisk og havbruk, kjemisk og mekanisk industri er blant disse.

Sweco satser strategisk på bærekraft. Norsk industri er offensive når det gjelder sirkulær økonomi og det grønne skiftet og industrien spiller en viktig rolle på veien mot et mer bærekraftig samfunn.

Derfor ønsker Sweco Industri å rekruttere flere medarbeidere med erfaring innenfor en eller flere av bransjene vi jobber i.

Hos oss vil du utvikle deg. Som rådgiver vil du få ansvar for gjennomføring av prosjekter eller delprosjekter hos våre kunder, eller internt i Sweco. Du vil jobbe sammen med våre eksperter og seniorer.

Vi søker deg som er initiativrik, analytisk og som samarbeider godt med andre. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt. I tillegg har du sterkt faglig engasjement samtidig som at du holder fokus på forretningsmessige mål.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Teknisk rådgivning innen ditt fagområde som kan være prosess, produksjon, mekanisk, logistikk eller andre relevante industrifag
  • Du vil bidra i og etter hvert ta ansvar for egne kunder og prosjekter

Dette kan du

  • Du har teknisk utdanning på masternivå.
  • Du har en faglig bakgrunn og erfaring fra industri eller rådgivning, gjerne fra logistikk, produksjon, prosess, mekanisk eller strømningsteknikk.
  • Du har gjerne erfaring fra rådgivning eller prosjekter i industrien
  • Du behersker digitale arbeidsplattformer.
  • Du snakker og skriver godt norsk og engelsk.

Kontaktpersoner:

Arild Haugene

Leder industri

+47 901 50 903

arild.haugene@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: