Rådgiver energi og miljø

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist19.01.2019

Grønne livsløp og optimal energibruk er ikke bare en jobb for deg.

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du er ansvarlig for at miljø og energi er godt ivaretatt i prosjektene dere jobber med. I et av prosjektene oppdager du at valg som er tatt for å redusere materialkostnadene påvirker byggets klimagassberegning på en negativ måte. Hva gjør du?

Som rådgiver i energi- og miljøgruppen sørger du for at miljø- og energimål blir satt, forstått og omforent tidlig i en prosjektprosess, slik at fremtidens samfunn effektivt kan realiseres.

Dette kan du

Du brenner for fremtidens bygg, og står på for å finne innovative og smarte løsninger. Du bidrar med energi- og miljøekspertise, og tar ansvar for å levere avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad. Du er sivilingeniør og har jobbet et par år med miljø- og energivurderinger i tidligfase, gjennomføringsfase eller byggefase. Du har god økonomisk forståelse og er sertifisert BREEAM AP eller BREEAM Revisor, og er kjent med BREEAM In-Use.

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine og konstruktive bidrag. Du får ta ansvar i spennende prosjekter og gode muligheter til å utvikle deg.

Kontaktperson:

Kayleigh Elizabeth Smith

Gruppeleder energi og miljø

+47 970 50 162

kayleighelisabeth.smith@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: