Rådgiver elektro

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist16.06.2019

Er du en engasjert elektroingeniør?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, mat, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Bodø tar du del i et sterkt fagmiljø som preges av godt samarbeid og gode kunderelasjoner. Du vil bli involvert i et bredt spekter oppdrag, i både rene elektroprosjekter og prosjekter der elektro inngår som følge av prosjektering innen andre fagområder. Vi jobber blant annet mye med el-prosjektering innenfor landbasert oppdrett.

Hos oss vil du utvikle deg. Som elektrorådgiver får du anledning til å påvirke fagmiljøet og utvikle tette bånd til våre oppdragsgivere. Du vil få rik anledning til å bidra med å utvikle fremtidens løsninger sammen med kolleger og kunder. Vi søker deg som er god til å samarbeide og som motiveres av faglig utvikling. Du er som regel systematisk og god til å planlegge fremover. Du gjør gode vurderinger og viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner.

Dine arbeidsoppgaver

  • Rådgivning, prosjektering, utredning og produksjon
  • Bidra til gode kunderelasjoner og utvikling av kundeforhold
  • Samarbeid med kollegaer i egen enhet og på tvers i organisasjonen

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen elektro.
  • Du har gjerne noen års relevant erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevant IT-verktøy.

Kontaktpersoner:

Lars Agnar Falch

Gruppeleder

+47 971 97 778

lars.falch@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: