Rådgiver Elektrifisering

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist19.01.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din programmeringskunnskap i en stilling hvor du får jobbe i et team som skal utvikle vårt tjenestespekter innen elektrifisering. For denne rollen trenger du 2-5 års erfaring innen programmering og bruk i analyser. Er du vår nye Rådgiver Elektrifisering? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for energi til transport

Som vår nye Rådgiver Elektrifisering blir du en del av vårt nordiske miljø på energi til transport. I Energi til transport jobber vi med ulike typer fornybar energi til transportsektoren. Vi har et nordisk team på 25 personer hvorav 7 av disse sitter i Norge. I det norske teamet har vi flere dyktige ressurser på elektrifisering, hydrogen, biogass og ulike typer biofuels. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden fra råstoff og produksjon til sluttbrukerne, og vi gjør en del studier for å sammenlikne drivstoffene og anbefale beste løsning bærekraftsmessig, økonomisk og teknisk. Vi kan love deg et godt arbeidsmiljø hvor humoristiske innslag i hverdagen blir satt pris på, kollegaer som har faglige ambisjoner, mange spennende og varierte prosjekter, jevnlige faglige arrangementer og dyktige kolleger i et tverrfaglig og sosialt miljø.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Analyse av elektrifiseringspotensiale med bruk av programmering
  • Analyse av batterier med bruk av numerisk simulering
  • Batterikapasitet og behov i ulike kjøretøy (busser, ferger, hurtigbåt)
  • Utredning og analyse av batterier som del av et energisystem
  • Utredning av fornybare drivstoff; bærekraftsmessig, økonomisk og teknisk

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master of Science/Siv.Ing evt. Bachelor/Ing.
  • Erfaring innen programmering fortrinnsvis Python
  • Forståelse/kunnskap om batterier
  • Kunnskap om energisystem og ulike fornybare drivstoff
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og ser det store bildet. Vi vektlegger at du er selvstendig og initiativrik og trives med faglige utfordringer. Vi ser etter en person som evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god måte.

Velkommen til vår Energidivisjon

Rambøll er i front på det grønne skiftet, og tilbyr en helhetlig og bærekraftig tilnærming til energiløsninger. Vi dekker hele teknologispekteret og alle deler av verdikjeden, fra produksjon og overføring til distribusjon. Med 1800 eksperter i 14 land planlegger, prosjekterer og implementerer vi energiløsninger over hele verden.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 19.01.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Linn Helland, Country Market Director, 452 96963

Søk stilling

Vis flere stillinger: