Rådgiver Bygningsfysikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist16.08.2020

Vi søker stødig og erfaren rådgiver bygningsfysikk

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Å være senior rådgiver i Sweco fører med seg både muligheter og forventninger. Muligheter til å ta initiativ, både for å få ting til å skje i din egen arbeidshverdag og for å støtte og veilede kolleger som har kortere fartstid enn deg. Du vet at kunnskapsdeling er en forutsetning for et godt samarbeid, derfor er du også åpen for andres perspektiver. Du ville neppe søkt en seniorstilling dersom du ikke også er på jakt etter utfordringer og faglig utvikling. Derfor holder du deg oppdatert og følger med på trender og forretningsmuligheter. I Sweco er vi opptatt av å få impulser som kan gjøre oss enda bedre rustet til å skape de beste bærekraftige løsningene.

Hos oss gjør du en forskjell. I Stavanger har vi et sterkt og erfarent bygg- og konstruksjonsmiljø som du blir en del av. Du får fagansvar for bygningsfysikk og vil utføre beregninger, prosjektering og rådgivning innen eget fag og i flerfaglige prosjekteringsgrupper.

Hos oss vil du utvikle deg. I Stavanger blir du en verdifull ressurs i komplekse og spennende, flerfaglige prosjekter som vi utfører for offentlige og private oppdragsgivere. Du vil samarbeide tett med fagmiljøet internt og med øvrige faggrupper. Stillingen gir deg ansvarsfulle og varierte oppgaver og gode sjanser til å ta nye steg fremover innen dine interessefelt og ditt fagområde. Du får store muligheter til å utnytte dine samarbeidsevner og faglige styrke til å skape gode, bærekraftige løsninger for våre kunder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Du har fagansvar for bygningsfysikk i alle prosjektfaser (skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt og byggefase).
 • Du har intern prosjektledelse for bygningsfysikk-oppdrag.
 • Du gir råd om og utreder bygningsfysikk i ulike konstruksjoner.
 • Du gjør energiberegninger, energimerking, kuldebroberegninger og tilstandsanalyser.
 • Du bistår i skadesaker, ombygginger og rehabilitering.
 • Du utfører i samarbeid med RIB og arkitekt utarbeidelse av detaljer for klimaskall og fuktsikring

Dette kan du

 • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen bygg og anlegg med minimum fem års erfaring og meget gode faglige kvalifikasjoner.
 • Du har relevant prosjekt- og prosjekteringserfaring innen bygningsfysikk og rehabilitering.
 • Du har jobbet med byggdetaljer hos rådgiverfirma, arkitekt eller entreprenør
 • Du liker å utarbeide gode byggdetaljer som bidrar til gode bygg og hindrer byggskader.
 • Du kan, eller har mulighet for lære deg, beregningsverktøy for kuldebroer og fuktproblematikk

Kontaktpersoner:

Otto Klippen

Gruppeleder Byggetenikk

+47 975 61 892

Otto.klippen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: