Rådgiver Bygningsfysikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist03.03.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt fagkompetanse innen bygningsfysikk i en stilling hvor du vil være i front for å bygge opp en seksjon i Tromsø. . For denne rollen trenger du erfaring med simulering av energibruk, dagslys og inneklima, samt kuldebroberegninger. . Er du vår nye Rådgiver Bygningsfysikk Tromsø? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Tromsø-avdeling

Som vår nye Rådgiver Bygningsfysikk Tromsø blir du en del av en avdeling som dekker i dag fagområdene byggeteknikk og prosjekt- og byggeledelse, og det skal nå satses videre på oppbygging av spesialfagkompetanse i avdelingen. Vi jobber med prosjekter innen både privat og offentlig sektor. Blant annet vil utbygging av Tromsø flyplass kreve lokale ressurser når det går over i detaljprosjektfasen. Avdelingen har et kompetent fagmiljø, og vi legger vekt på god takhøyde og humor i hverdagen. Rambøll i Norge har i dag ca. 30 rådgivere som jobber innenfor fagområdet bygningsfysikk. Bygningsfysisk rådgivere ved vårt Tromsøkontor vil bli knyttet sterkt opp mot fagnettverket og vil få god bistand til både markedsarbeid og faglig oppfølging.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Kundekontakt med nye og eksisterende kunder
  • Rekruttering innen faget bygningsfysikk
  • Intern støtte i større flerfaglige prosjekter
  • Rådgivning og uavhengig kontroll for både nybygg og eksisterende bygningsmasse

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannelse som ingeniør innen bygningsfysikk
  • Du innehar kunnskap om gjeldende regelverk (teknisk forskrift), og andre standarder slik som NS 3700/3701 og ZEB
  • Erfaring, eller interesse for, bruk av aktuelle prosjekteringsverktøy som Simien, IDA ICE og Flixo

I denne rollen vil det være en fordel om du også: er selvstendig og initiativrik og trives med faglige utfordringer. Du innehar god teknisk innsikt og evne til å se helhet og samspill mellom alle fag og aktører i et prosjekt.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 03.03.2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Divisjonsleder Geir Mostue på mobil +47 93243118.

Søk stilling

Vis flere stillinger: