Rådgiver - Bygningsfysikk / tilstandskartlegging

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist20.01.2019

Avdeling for Spesialfag – Bygg, Oslo har pr i dag 36 medarbeidere og ønsker å øke bemanningen ytterligere. Vi søker nå etter sivilingeniør/MCs/ingeniør/BCs med bakgrunn i bygningsfysikk, byggskader og/eller tilstandsanalyser.

Om stillingen

Hovedoppgaven vil være rådgivende ingeniør innen prosjekteringav bygningsfysiske løsninger, energiberegninger, kontroll og tilstandskartlegging.

  • Gjennomføre prosjektsikring for oppdrag
  • Bistand og prosjektering av nybygg og rehabilitering i tverrfaglig samarbeid, herunder stille krav til varmeisolering, lufttetthet og fuktsikring og samt kontroll av detaljtegninger.
  • Energiberegninger og energimerking
  • Tilstandskartlegging av bygninger og utarbeiding av rapporter
  • Undersøkelser og anbefalinger av tiltak ved skader

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring med selvstendig arbeid og arbeid i prosjekteringsteam. Gode norskkunnskaper for rapportskriving, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Erfaring innen flere av fagfeltene er ønskelig, men spesialkompetanse innen et av fagene vil også bli vektlagt.
  • Gode analytiske evner
  • Utadvendt holdning og god samarbeidsevne
  • Erfaring er ønskelig, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Nina Aastorp Blindheimsvik, seksjonsleder bygningsfysikk og tilstand, M: 97461475 , nina.blindheimsvik@ramboll.no

Lars Boberg Hov, avdelingsleder, M: 95746316, lars.hov@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: