Rådgiver Bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist02.02.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som erfaren rådgiver tar du en sentral rolle i utviklingen av Sweco som bedrift. Du er med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. På kontoret i Narvik er vi 46 engasjerte kolleger som blant annet jobber med bygg, konstruksjoner, geologi, prosjektledelse, miljø, arkitektur, vei, arealplanlegging, vann og avløp.

Vi lytter til deg. Sweco tilbyr deg en svært variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er svært viktig for oss at du blir hørt, og at du deler din kunnskap og erfaring. For å nå felles mål spiller vi hverandre gode. Vi søker en initiativrik og faglig engasjert medarbeider som kan samarbeide godt med andre rundt seg. Du jobber systematisk og er til å stole på, og du søker kontinuerlig muligheter for læring.

Sammen bygger vi fremtidens Norge.

Dine arbeidsoppgaver:

  • prosjektering av plass-støpt betong, stål og trekonstruksjoner.
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område.
  • Bidra til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen konstruksjon bygg.
  • Du har gjerne noen års erfaring, men kan også være nyutdannet.
  • Du har kjennskap til relevante prosjekterings- og beregningsverktøy

Kontaktpersoner:

Catharina Sandersen

Gruppeleder

+47 907 97 043

catharina.sandersen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: