Rådgiver bygg (RIB)

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist21.06.2019

Vil du styrke vårt byggmiljø i Ski?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Ski blir du en del av et kontor i sterk vekst og med store ambisjoner. Du vil bli kollega med over 100 hyggelige og dyktige fagfolk som arbeider med å finne de beste bærekraftige løsningene innen byggeteknikk, elektro, VVS, samfunnsplanlegging, vei, vann- og avløpsteknikk og prosjekt- og byggeledelse. Du vil få en viktig rolle i våre prosjekter, der RIB i mange oppdrag inngår som ett av flere fagområder. Du må derfor trives med å jobbe flerfaglig.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter for å videreutvikle byggmiljøet vårt. Du får bryne deg å spennende og krevende prosjekter, og du vil få god oppfølging fra kolleger og ledere som vet å verdsette gode lagspillere. Med engasjement og initiativ har du alle muligheter til å bygge gode relasjoner med kolleger og kunder og ta nye steg fremover innen ditt fagområde.

Dine arbeidsoppgaver

  • Du vil bli engasjert i rådgivning og prosjektering.
  • Du vil gjøre beregninger og utarbeide tegninger.
  • Du kan lage anbudsbeskrivelse.
  • Du vil følge opp prosjekter i byggefase.

Dette kan du

  • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør.
  • Du har minimum to års erfaring med bygg som rådgivende ingeniør.

Kontaktpersoner:

Heidi Cathrine Sverdrup-Thygeson

Gruppeleder

+47 901 72 222

cathrine.sverdrup-thygeson@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: