Rådgiver Brannteknikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.01.2019

Ved Rambølls kontor for arkitektur og flerfaglig rådgiving i Trondheim er vi 280 medarbeidere. Vi er etablert i nye og inspirerende kontorlokaler på Nyhavna i Trondheim.
Vi ønsker oss flere rådgivere innen brannteknikk til vår avdeling for Spesialfag Bygg. Avdelingen har 24 medarbeidere og et godt etablert fagmiljø. For tiden er vi engasjert i flere større og utfordrende byggeprosjekt.

Om stillingen
Som ansatt hos oss vil du inngå i et tverrfaglig team av engasjerte kollegaer, og få utviklet deg som rådgiver gjennom mange spennende prosjekter.

Viktige oppgaver vil være:

  • Strategisk og faglig rådgiving i tidligfase
  • Bruk av analyseverktøy og avklaringer av overordnede og detaljerte løsninger
  • Delta i flerfaglige prosjekter
  • Lede, gjennomføre og følge opp egne prosjekter
  • Kundeoppfølging

Som ansatt hos oss får du kollegaer med lang erfaring som sikrer deg bred faglig støtte. Vi arbeider for at våre fagfelt blir naturlig involvert i prosjektet fra starten av, og på den måten er med på å utvikle det flerfaglige samarbeide, og skape mer gjennomtenkte og helhetlige løsninger for det enkelte byggverk. Vi har et sosialt og trivelig arbeidsmiljø og håper du vil bli en av oss.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er sivilingeniør eller ingeniør med gode teoretiske og praktiske kunnskaper, god gjennomføringsevne, og evne til å kommunisere godt både skriftlig og muntlig. Du må samtidig kunne ivareta den formelle delen av prosjektet, som kundeforståelse, avtaler og offentlig regelverk.

Viktige egenskaper:

  • Å bidra positivt i prosjekter, være løsningsorientert
  • Å tenke strategisk og kunne forenkle problemstillinger
  • Å kunne gjennomføre flere prosjekter samtidig
  • Å ha en flerfaglig tankegang og god samarbeidsevne, i tillegg til spisskompetansen

Om Rambøll

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad med CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Som nyutdannet er du også velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen til avdelingsleder Dag Denstad, tlf 93243121 email dag.denstad@ramboll.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: