Rådgiver automasjon

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeViken
Søknadsfrist30.06.2021

SPENNENDE MULIGHETER HOS MULTICONSULT I ØSTFOLD

Multiconsult i Østfold har i de siste årene hatt god utvikling og vekst, og vi har et mål om å fortsette den gode utviklingen til beste for våre kunder. Vi har god ordrereserve og ser mange spennende muligheter fremover. Vi søker derfor etter nye medarbeidere innen flere fagområder.

Vi søker de beste rådgiverne i Østfold. Vi legger til rette for et godt arbeidsmiljø der du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver sammen med gode kollegaer. Det bidrar til en god faglig og personlig utvikling. Du vil ha muligheten til å ta del i alt fra enfaglige prosjekter til store, komplekse og tverrfaglige prosjekter.

Vi har for tiden spennende oppdrag med blant annet Frederik II videregående skole og Arena Fredrikstad. Vi utfører regulering av industriområdet på Viken Park, forprosjekt på nytt avløpsrenseanlegg for FREVAR, Rv 22 Årum bru samt en rekke spennende industri- og boligprosjekter. Våre medarbeidere deltar også i de største prosjektene i Multiconsult som Ny veterinærhøgskole på Campus Ås, Drammen sykehus og E6 Moelv til Roterud – med ny Mjøsbru. Multiconsult satser på bærekraft, og vi er med på mange oppdrag knyttet det grønne skiftet.

Vi ønsker å styrke vår kompetanse innen automasjon og søker etter en erfaren og initiativrik rådgiver som brenner for automasjonsfaget.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.   Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?  

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER 

I rollen som rådgiver automasjon vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter, men gjerne også ha direkte kundekontakt gjennom mindre oppdrag i Østfoldregionen. Hos oss vil du få en viktig rolle i å bygge videre på et spennende automasjonsmiljø som vil ta større markedsandeler. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.  

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til rådgivning og prosjektering av automasjonssystemer for industrianlegg, bygg og offentlige vann og avløpssystemer.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:  

 • Planlegge, prosjektere og gjennomføre automasjonsprosjekter
 • Utarbeide beskrivelser og konkurransegrunnlag for automasjonssystemer
 • Beskrive og koordinere grensesnitt og funksjoner i tverrfaglige prosjekter
 • Detaljprosjektering av større og mindre typer kontroll- og styringssystemer
 • Skjemategning, programmering, oppfølging og idriftsettelse
 • Utarbeide rapporter og annen relevant dokumentasjon  

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT 

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?  

Er du en lagspiller med stå på vilje, som trives med å jobbe både i team og selvstendig. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner: 

 • Høyere utdannelse innen elektro, automasjon, kybernetikk eller relevant fagfelt
 • Erfaring fra prosjektarbeid innen automasjon for industri, bygg og anlegg, fortrinnsvis i Østfoldregionen
 • Erfaring med CAD-baserte prosjekteringsverktøy som AutoCAD og Eplan
 • Gjerne kunnskaper innen programmering av PLS, kontroll- og styringssystemer
 • Kjennskap til modellbaserte prosjekteringsverktøy som Revit, Solibri eller tilsvarende vil være fordelaktig

 HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
 • God balanse mellom arbeid og fritid 
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram 
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid 
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet  

LITT MER OM OSS

Multiconsult Østfold har ca. 140 medarbeidere og har moderne kontorer i sentrum av Fredrikstad og Møllebyen i Moss samt på Tunejordet i Sarpsborg. Vi arbeider innenfor forretningsområdene Bygg & eiendom, Industri, Samferdsel, Vann & miljø og Fornybar energi. Vi arbeider for både private og offentlige kunder og dekker de fleste fagområder knyttet til rådgivning og prosjekteringVi etter en erfaren og initiativrik rådgiver som brenner for automasjonsfaget.

Vår seksjon holder til på brygga i Fredrikstad og er sammensatt av personer med kompetanse innenfor automasjon, kybernetikk og elkraft. Vi teller i dag 4 personer og samarbeider tett med andre seksjoner i Multiconsult.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!  

Kontaktpersoner:

Flemming Josefsen

Seksjonsleder

90840961

flemming.josefsen@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: