Rådgiver anleggsteknikk

Nordic Infra AS er et nytt og selvstendig konsulent- rådgivingsselskap innen bygg- og anleggsbransjen. Gjennom bl.a inngått rammeavtale for Nye Veier og arbeid med Fornebubanen for JV Multiconsult/Cowi har vi stor aktivitet og mange spennende oppgaver foran oss. Vi har på kort tid befestet en posisjon i markedet og vi har ambisjoner om ytterligere vekst.

Entreprenørkompetanse med anleggsgjennomføring og byggbarhet er en mer og mer ettertraktet og etterspurt kompetanse i tidligfase og gjennomføring hos de offentlige byggherrene og rådgiverne. Vi ønsker derfor å utvide vårt tjenestetilbud og styrke teamet . Vi søker derfor nye medarbeidere med bred og allsidig kompetanse fra bygg- og anleggsbransjen.

Firma Nordic Infra
FylkeOslo
Søknadsfrist07.02.2020

Vi søker Rådgiver anleggsteknikk med entreprenørerfaring.

Våre kandidater

Du har jobbet ute på prosjekt for entreprenør tidligere og har praktisk innsikt i anleggsgjennomføring. Du er analytisk, kreativ og har teft for smarte løsninger.

Du har helst en høyere teknisk utdanning i bunnen. Du evner å prioritere viktige arbeidsoppgaver i tillegg til at du jobber strukturert, selvstendig og er ryddig i din opptreden. Du kan formulerer deg godt skriftlig. Av andre egenskaper er du en relasjonsbygger og en flink kommunikator.

Eksempler på arbeidsoppgaver

Bistå de prosjekterende og andre kunder med entreprenørkompetanse:

  • Anleggsgjennomføring & byggbarhet
  • Utarbeide fremdriftsplaner, faseplaner og ressursplaner
  • Anleggstekniske optimaliseringer
  • Kalkulasjon og prising
  • Tidligfasevurderinger av nye prosjekter
  • Utarbeidelse av konkurranse underlag

Oppgavene kan tilpasses den enkeltes kvalifikasjoner, ønsker og interesser.

Vi kan tilby

Vi ønsker å tilby våre ansatte noe mer enn en arbeidsplass. Du vil være en del av et arbeidsmiljø og fagmiljø med svært erfarne og kompetente kollegaer med mange års erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Nordic Infra skal kunne tilby kundene de beste- og mest kompetente fagspesialistene i bransjen. I tillegg vil du få:

  • Stor fleksibilitet i egen arbeidshverdag og lite byråkrati
  • Konkurransedyktige betingelser og gode insentiv ordninger
  • Positiv bedriftskultur, ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard
  • Svært dyktige kollegaer og spennende utfordringer i et uformelt arbeidsmiljø preget av humor og lite selvhøytidelighet

Ønsker du å vite mer om stilling hva Nordic Infra kan tilby, ta kontakt med Anders Flåtteng på telefon: +47 928 10 007, eller Håkon Tjomsland på telefon: +47 901 19 363.

CV/Søknad sendes til anders.flatteng@nordicinfra.no 

Alle henvendelser behandles selvfølgelig konfidensielt. Søknadsfrist: 07.02.2020.

For ledige stillinger se: www.nordicinfra.no

Vis flere stillinger: