Rådgiver Akustikk

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist08.03.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse og personlige egenskaper i en stilling hvor du vil få utvikle deg som rådgiver gjennom mange spennende og ulike prosjekter. For denne rollen trenger du høyere utdannelse, helst erfaring fra tilsvarende jobb samt et ønske om å utvikle deg selv videre innen fagfeltet akustikk. Er du vår nye Rådgiver akustikk? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Spesialfag – bygg.

Som vår nye Rådgiver innen akustikk blir du en del av et tverrfaglig team av engasjerte kollegaer, og får utviklet deg som rådgiver gjennom mange spennende prosjekter. Ved Rambølls kontor for arkitektur og flerfaglig rådgiving i Trondheim er vi ca. 280 medarbeidere, og vi holder til i moderne lokaler på Nyhavna. Vi ønsker oss en rådgiver innen akustikk til vår avdeling for Spesialfag Bygg. Avdelingen har 30 medarbeidere (derav 8 akustikere) og er et godt etablert fagmiljø. Vi samarbeider tett sammen med våre egne arkitekter som vi sitter sammen med på Nyhavna.

I tillegg samarbeider vi over landegrensene med våre fagmiljøer i Oslo, i tillegg til Danmark, Sverige, Finland, England, USA, Dubai, og India. Totalt deler 60 akustikere i Rambøll-systemet informasjon, kunnskap, erfaring og prosjekter via våre nettverk. For tiden er vi engasjert i flere samfunnsviktige bygge- og samferdselsprosjekter over store deler av landet.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Rådgiving og prosjektering
 • Analyser i tidligfaser
 • Akustiske beregninger og modelleringer
 • Lyd, støy og vibrasjonsmålinger
 • Oppdragsledelse med styring av økonomi og fremdrift

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Ha en flerfaglig tankegang, god samarbeidsevne og evnen til å tenke smart
 • Ansvarsfull og pålitelig
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Å kunne bidra positivt i prosjekter, være løsningsorientert
 • Å tenke strategisk og kunne forenkle problemstillinger
 • Et ønske om å utvikle deg selv og seksjonen innen faget
 • Utdannelse fra høyskole eller teknisk universitet

I denne rollen vil det være en fordel om du også har erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Velkommen til vår divisjon for bygg and arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 08.03.2020. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Åsmund Flagstad, tlf. 92010375, email: asmund.flagstad@ramboll.no, eller Avdelingsleder Dag Denstad, tlf. 93243121, email: dag.denstad@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: