Rådgivende ingeniør VVS

NIRAS er et internasjonalt rådgiverselskap med prosjekter innen bygg, infrastruktur, planlegging og mobilitet, miljø, vann, energi, digitalisering, næringsmidler, biovitenskap og utviklingsbistand. Våre 2500 spesialister løser kundenes utfordringer basert på verdiene – vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi mener samarbeid, kunnskapsdeling og kreativitet skaper størst verdi for kunden. Vi har kontorer i mer enn 30 land i Europa, Afrika, Asia og Australia og omsetter for rundt 2 milliarder kroner. Vi i NIRAS tror at mangfold gjør oss sterkere. Derfor jobber vi ut fra prinsippet om likeverd og med fokus på FNs bærekraftsmål. Vi verdsetter mangfold i alle former og oppfordrer samtlige kvalifiserte til å søke stillingen.

FirmaNIRAS Norge
FylkeTrøndelag, Oslo, Rogaland
StedStavanger, Oslo, Trondheim
Søknadsfristsnarest

Bli med og bygg morgendagens samfunn bærekraftig! Vi søker deg som har noen års erfaring som RIV til å være med å etablere fagområdet VVS i Norge.

Vi er på utkikk etter deg som ønsker å jobbe i prosjekter fra A-Å i tverrfaglige team og være med å utvikle faget med stort engasjement. Hos oss får du gode muligheter for karriereutvikling hos et fremadstormende rådgiverselskap. Derfor ser vi etter deg som ønsker en bratt læringskurve med mye ansvar, og som spiller på lag med dine kollegaer. Kontorsted vil være Stavanger eller Oslo.

Hvem er vi?

NIRAS er et skandinavisk rådgiverselskap, eid av våre medarbeidere og stiftelsen NIRAS Alectia, med totalt 2800 ansatte fordelt på 60 kontorer i 30 ulike land. I Norge er vi 65 medarbeidere fordelt på 4 kontorer. Du vil bli en del av vårt prosjekteringsteam i NIRAS Norge, som er med i prosjekter fra A til å med variert kompleksitet og størrelse.

I NIRAS jobber vi på tvers av fag og geografi for å utnytte den kompetansen og de ressursene vi har innad i konsernet, også på tvers av landegrenser. Vi benytter flere verktøy til modellering, beregning og mengdeuttak, samordning av modeller og informasjonsdeling i hele prosjektets levetid. Noen av prosjektene vi arbeider med er Lervigskvartalet, Valhall Jåttåvågen, kontorbygg Green Mountain, Aker Tech House, ASKO Oslofjord, Haugesund international school, Eplestien og rammeavtale Stavanger kommune (Byfjord skole, Kannik skole, Tasta skole, Våland skole og Kristianlyst skole).

Hva vi kan tilby

Vi har ambisjoner om vekst og ser at det kommer mange spennende oppdrag i 2023. Som rådgivende ingeniør hos NIRAS får du en svært sentral rolle i prosjekter og vil være med på vår utviklingsreise fremover. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger i Skandinavia.

Du vil få mulighet til å forme egen arbeidshverdag, være en del av et kompetent team og utvikle egen fagkompetanse gjennom kurs og samarbeid med flinke kolleger. Som rådgivende ingeniør vil du ha ansvar for å sikre gode leveranser, samt bidra til at våre mål om vekst oppnås.

Noen aktuelle arbeidsoppgaver vil være:

 • Prosjektering av VVS-tekniske anlegg
 • Tilstandsbefaring
 • Fag- og disiplinansvar i oppdrag
 • Utarbeide konkurransegrunnlag
 • 3D/BIM-modellering i Revit
 • Energiberegninger og inneklimasimulering

Det er ønskelig med følgende kvalifikasjoner:

 • Ansvarsbevisst, løsningsorientert og beslutningsdyktig
 • Gode formuleringsevner på norsk, både muntlig og skriftlig
 • Har erfaring som rådgivende ingeniør VVS
 • Har master, bachelor eller fagskole innen relevant fagområde, lang relevant erfaring kan veie opp for manglende formell utdannelse
 • Erfaring fra prosjektarbeid, initiativrik og motiverende
 • Du er kundeorientert og vet viktigheten av å bygge gode kunderelasjoner

NIRAS er langt fremme innen digitalisering og benytter parametrisk design og AI-løsninger for å effektivisere og kvalitetssikre arbeidsoppgaver. Ved å arbeide i NIRAS vil du være med på et lag som alltid ønsker å være langt fremme innen digitalisering og er åpen for nye arbeidsmetodikker, som både gir bedre resultat for kunde og effektiviserer oppgaver i arbeidshverdagen.

Vi tilbyr deg en utfordrende jobb med gode ansettelsesforhold, inkl. gode pensjonsavtaler, personalforsikring og et fleksibelt valg av personalgoder.

Vil du vite mer?

Dersom du har spørsmål rundt stillingen, er du velkommen til å kontakte kontorleder Øyvind Våge på mail oyvind.vage@niras.com eller telefon +47 992 46 843.

Søk stilling

Vis flere stillinger: