Rådgivende Ingeniør Samferdselselektro

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag, Oslo
Søknadsfrist21.06.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din interesse for elektro og samferdsel i en stilling hvor du får være med å forme fremtidens infrastruktur innen samferdsel. For denne rollen trenger du elektrobakgrunn fra høyskole eller universitet, interesse for samferdsel og evnen til å jobbe selvstendig og i team. Er du vår nye Rådgivende Ingeniør Samferdselselektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Elektro & IKTavdeling

Som vår nye Rådgivende Ingeniør Samferdselselektro blir du en del av Seksjon for samferdselselektro der vi i dag jobber med store og små baneprosjekter. Ønsker du å være lokalisert ved kontoret vårt i Trondheim er dette også en mulighet.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Bidra til utvikling av avdelingens kompetanse innenfor jernbaneelektro
  • Prosjektering av lavspennings- og/eller kontaktledningsanlegg for jernbane
  • Følge opp kunder under prosjektering og i byggetid
  • Bruk av Novapoint og Autocad i prosjekteringen
  • Minimum 2 års relevant erfaring fra jernbaneelektro

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master/Bachelor/Fagskole innen relevant fagfelt med gode resultater
  • Ønske om å jobbe innenfor jernbaneelektro og har noe erfaring
  • Du evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er utadvendt og evner å tilegne deg kompetanse på samferdselselektro og har lyst til å jobbe med baneprosjekter.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 21. juni 2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Irene Strøm - mail: irene.strom@ramboll.no - tlf: 47 95792518

Søk stilling

Vis flere stillinger: