Rådgivende Ingeniør Samferdselselektro

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist26.01.2019

Seksjon Samferdselselektro innen Bygg og Arkitektur søker nye Rådgivende Ingeniører. Vi har mange spennende prosjekter og trenger flere kloke hoder for å realisere disse.

Om stillingen

Vi er i dag en gruppe dyktige ingeniører som jobber i større og mindre prosjekter i tverrfaglige team. Det er stor variasjon på oppdragene og spennende utviklingsmuligheter for de rette personene, både faglig og som oppdragsleder. Vi søker Ingeniører eller Sivilingeniører med relevant faglig bakgrunn, som er glad i prosjektarbeid og det å realisere spennende samferdselsprosjekter.

Typiske oppgaver vil være:

  • Bidra til utvikling av avdelingens kompetanse innenfor jernbaneelektro
  • Prosjektering av lavspennings- og/eller kontaktledningsanlegg for jernbane
  • Bruk av 3D og BIM i prosjekteringen
  • Delta i prosjekt sammen med fagansvarlig elektro/være fagansvarlig elektro

Hvem vi søker

Vi søker etter både Junior- og Senior Ingeniører. Junior vil møte et fagmiljø hvor du får lære og ta på deg mer ansvar etter hvert. Full opplæring vil bli gitt. Senior vil møte et fagmiljø hvor det er muligheter for å være en pådriver for den faglige utviklingen i avdelingen, samt å være oppdragsleder for prosjekter som eies av avdelingen.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Ønske om å jobbe innenfor jernbaneelektro
  • Utdannet Sivilingeniør eller Ingeniør Elektro, nyutdannet eller med flere års erfaring.
  • Du evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følg instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Seksjonsleder Mats Bjørnerud, tlf: +47 41673034, e-post: mats.bjornerud@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: