Rådgivende ingeniør flyplass/flyside

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeFlere fylker
StedOslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Bodø, Tromsø, Kristiansand eller Fredrikstad
Søknadsfrist03.02.2019

Er du vår nye ekspert innen et av områdene flyplassbelysning, geometri flyside og design av flyplassoppstillingsplasser, flyplassbelegning eller andre fagområder på flyside? Vi jobber på spennende prestisjeprosjekter som Evenes Kampflybase, Keflavik flyplass på Island, flyplasser på Grønland og prosjekter knyttet til vår rammeavtale med AVINOR. Nå søker vi deg som vil bruke din kompetanse til å delta i satsingen vår på flyplass-markedet. Er du klar for spennende utfordringer? Så les mer her!

BLI MED Å UTVIKLE ET LEDENDE FAGMILJØ GJENNOM SPENNENDE PRESTISJEPROSJEKTER

Våre ingeniører er blant de ledende i landet innen flere områder, og vi ser etter deg som vil bidra til å styrke vår posisjon innen flyplass-markedet. Hos oss vil du bli en del av et større, faglig sterkt nettverk på tvers av fagområder og lokasjoner i Norge, i tillegg til å inngå i et tett samarbeid med våre dyktige danske flyplassressurser/kollegaer. Samarbeidene våre på tvers styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative løsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. Hos oss får du bruke og utvikle din fagkompetanse med varierte oppdrag, hvor din hovedoppgave vil være å inneha funksjonen som faglig ansvarlig innen ditt spesialområde.

DU ER GENUINT INTERESSERT I FLYPLASSPROSJEKTER OG SETTER FAGLIG KVALITET HØYT

Vi er på jakt etter en lagspiller som elsker å jobbe tverrfaglig. Fordi vi jobber på mange oppdrag som krever det, er det en fordel om du er sikkerhetsklarert eller har muligheten til å bli det. Du bør også har kjennskap til gjeldende regelverk innen flyplassprosjektering.

Du er spesialist innen et av områdene:

 • Elektro flyplassbelysning
 • Geometri flyside og design av flyoppstillingsplasser
 • Flyplassbelegning
 • VA og drenering på flysideprosjekter
 • Prosjektledelse på flysideprosjekter

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra flyside på flyplassprosjekter
 • Relevant høyere utdannelse (ingeniørhøgskole/teknisk fagskole/universitet)
 • Du behersker datahjelpemidler som arbeidsverktøy
 • Du behersker norsk godt, både muntlig og skriftlig
 • Erfaring med ICAO Annex14, EASA regelverk, samt Avinor prosjekteringsveileder
 • Flyplassbelegningsspesialister bør ha kjennskap til Micropaver, Avinor og Forsvarsbyggs krav til dekker, skaderegistrering og reparasjoner, samt dimensjonering og beregninger av dekker, PCN verdier etc.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Tomas Bøhler Torsen, e-post: TBT@cowi.com, tlf: 918 21 435

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 03. februar 2019. Arbeidssted vil kunne være Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Bodø, Tromsø, Kristiansand eller Fredrikstad. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling