Rådgivende Ingeniør Energi/Bygningsfysikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeVest-Agder, Aust-Agder
StedKristiansand eller Arendal
Søknadsfrist27.01.2019

Tekniske systemer i Kristiansand/Arendal består av 23 dyktige ingeniører innenfor fagfeltene Elektro, VVS, bygningsfysikk og Automasjon. Vi har stor oppdragsmengde og søker nå etter en Rådgivende Ingeniør Energi / Bygningsfysikk. Som rådgiver hos oss vil du få muligheten til å jobbe med de mest spennende tverrfaglige prosjektene på Sørlandet og i Norge generelt.

Vår avdeling i Kristiansand/Arendal har et kompetent fagmiljø med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde, og med humor som sitter løst. Vi er stolte av å ha et så positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget.

Om stillingen

Avdeling for Tekniske Systemer leverer rådgivertjenester innenfor Elektro, VVS, Energi, bygningsfysikk og Automasjon, og jobber typisk i større prosjekter i tverrfaglige team. Vi søker en person med faglig kompetanse og erfaring innenfor energi og bygningsfysikk. Du vil drive rådgivning innen varmeisolering, tetthet, fuktsikring, energi og materialbruk.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Tidligfasevurderinger knyttet til energi- og bygningsfysikk i samarbeid med våre arkitekter/rådgivere.
  • Energi, inneklima og kuldebro- beregninger.
  • Tilstandsvurderinger av bygg og tekniske installasjoner
  • Rådgivning klimanøytrale bygg og plusshus
  • Bidra til den faglige utviklingen i avdelingen
  • Klimagassberegninger
  • BREEAM rådgivning

Hvem vi søker

Vi søker etter deg med Bachelor/Master og minst 3 års erfaring fra rådgiver- eller byggebransjen med fokus på energi og bygningsfysikk. Det er viktig at du innehar kunnskap om gjeldende regelverk (teknisk forskrift), og andre standarder slik som NS 3700/3701 og ZEB. Dersom du er strukturert, selvstendig og glad i å omgås mennesker vil du trives hos oss. Du har i tillegg gode kommunikasjonsegenskaper, skriftlig og muntlig, i både norsk og engelsk.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt kompetansen din og anledning til å utvikle denne kompetansen til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Andreas Brøvig på telefon 414 89 194 eller e-post andreas.brovig@ramboll.no
Eirik Birkeland på telefon 41687873 eller epost eirik.birkeland@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: