Rådgivende ingeniør elektro

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no

Firma Dfind Engineering
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter en erfaren rådgivende elektroingeniør for et langvarig stilling. Du vil jobbe som RIE i flere ulike typer prosjekter, både innenfor bygg og samferdsel. Det er ønskelig med lignende erfaring.

Det er avgjørende at du er strukturert, har god teknisk forståelse, i tillegg til gode samarbeids- og gjennomføringsevner.

Du får muligheten til å bli en del av et sterkt fagmiljø med store utviklingsmuligheter i årene som kommer.

Personen vi ser etter må ha en relevant bachelor- eller mastergrad, og ha 5 års erfaring fra prosjektering av elektriske anlegg innen bygg eller samferdsel. Du må ha gode kommunikasjonsevner på norsk eller et annet skandinavisk språk for å bli vurdert for denne stillingen.

Send oss en cv med prosjektoversikt, og noen ord om deg selv, så tar vi kontakt med deg.

Vi vurderer søkere fortløpende.

Ta kontakt for mer informasjon:

Bengt Haugsøen

90977424

bengt.haugsoen@dfind.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: