Rådgivende Ingeniør elektro

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist09.08.2020

Vi inviterer deg til en stilling hvor du får muligheten til å utvikle deg gjennom arbeid med spennende og utfordrende prosjekter. For denne rollen trenger du elektrobakgrunn fra høyskole eller universitet og evnen til å jobbe selvstendig og i team. Er du vår nye Rådgivende Ingeniør elektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår tekniskeavdeling

Som vår nye Rådgivende Ingeniør elektro blir du en del av vårt faglige miljø på tekniske systemer (VVS og elektro) som består av 32 dyktige, hyggelige og motiverte kolleger. Du vil også få samarbeide med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge. Her får du utfordret deg både faglig og som oppdragsleder. Vi jobber med alle typer bygg, og samarbeider med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge. Som elektro-rådgiver hos oss vil du jobbe i varierte prosjekter for ulike typer bygg i alt fra tidligfase, konsept og idé-utvikling til ferdigstilt bygg og videre med rådgiving i driftsfasen. Det er viktig for oss at du deler din kompetanse og bidrar nasjonalt til videreutvikling av fag og verktøy. Dine hovedoppgaver vil være som elektrorådgiver, som i samarbeid med mange andre fag, utvikler de beste løsningene

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Delta i enfaglige og tverrfaglige prosjekt over hele landet
 • Prosjektering av generell elektro
 • Kortslutningsberegninger med FebDok
 • Lysberegninger
 • Modellering i Revit
 • Bidra med kompetanse inn i fagmiljøets fagfora og prosjekt
 • Bidra og styrke kompetanseoverføring innad i avdelingen
 • Bidra til utvikling av avdelingens og Rambølls fagmiljø

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning
 • Fagbrev elektro
 • Mesterbrev / elektroinstallatør
 • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen
 • Du har erfaring fra prosjektering
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har en god forståelse for andre fag innen prosjektering, som SD, IKT, adgangskontroll, brannalarm mm. Er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 09.08.2020. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles i august grunnet ferie.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Eivind Lampe +47 99571330 eivind.lampe@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: