Rådgivende ingeniør bygg (RIB)

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
Søknadsfrist27.05.2019

Vil du utvikle fremtidens bygg?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som erfaren rådgiver bygg tar du en sentral rolle i utviklingen av Sweco som bedrift. Du er med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. På Swecos kontor i Steinkjer er vi i dag 40 medarbeidere som jobber med et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private oppdragsgivere. Som bygg-rådgiver møter du kompetente kolleger og ledere i et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø. Gjennom din nytenkende og engasjerte væremåte bidrar du til å skape fremtidsrettede og miljøvennlige bygg- og anleggsløsninger.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en svært variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er svært viktig for oss at du blir hørt, og at du deler og søker kunnskap. For å nå felles mål spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er god til å samarbeide og som motiveres av faglig utvikling. Du er systematisk og god til å planlegge fremover. Du gjør gode vurderinger og viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du får muligheten til å utvikle deg på bærekraftige løsninger, som f.eks. bruk av treverk og massivtre i bærekonstruksjoner.

Dine arbeidsoppgaver:

 • fagansvar som RIB i prosjekter fra A-Å, inkludert beregninger og tegningsproduksjon
 • intern prosjektledelse for RIB-oppdrag og deltagelse i tverfaglige prosjekter
 • rådgivninger og utredninger innenfor byggfaget
 • faglig mentor for mindre erfarne kolleger
 • tilbuds- og markedsarbeid
 • ha tett samarbeid med kunder for å finne kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger på deres prosjekter

Dette kan du:

 • Du er sivilingeniør eller ingeniør, eller har lang erfaring innen konstruksjonsteknikk
 • Du har relevant prosjekt- og/eller prosjektledererfaring.
 • Du har god kunnskap om prosjektering av bygningskonstruksjoner.
 • Du har kjennskap til relevante prosjekterings- og beregningsverktøy som Revit Structure/Tekla og FEM-Design/Robot/Focus.
 • Det er en fordel med god forståelse for BIM

Kontaktpersoner:

Helge Skjervø

Gruppeleder

+47 476 73 417

Torbjørn Sellæg

Gruppeleder

+47 908 30 760

torbjorn.sellaeg@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: