Rådgivende ingeniør, bru

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.09.2019

Er du vår nye bruingeniør?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Swecos bygg- og anleggsavdeling i Bergen blir du inkludert i et miljø med lang historie og høye ambisjoner. Du vil bli møtt av hyggelige og dyktige kolleger som trives i et fleksibelt miljø med høy grad av selvstyre. Vi er byens største konstruksjonsmiljø med over 50 byggingeniører hvorav 16 er ansatt på Brugruppen. Du vil bli en verdifull ressurs i våre samferdselsprosjekter.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir et viktig tilskudd i spennende og utfordrende prosjekter, og vil få anledning til å bidra som både fagressurs og prosjekteringsleder. Du ser helheten i prosjektene du er engasjert i og løser også enkeltoppgaver. Du vil få god oppfølging fra kolleger og ledere som legger til rette for at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Arbeidsplassen din er i Swecos nybygg like ved Fantoft bybanestopp, sentralt i Bergen.

Dine arbeidsoppgaver

  • Du vil arbeide med bru- og samferdselskonstruksjoner
  • Du vil få opplæring i bruprosjektering og i Statens vegvesens håndbøker.
  • Du vil utarbeide konseptstudier, skisse- og forprosjekter, og byggeplaner for bru- og samferdselsprosjekter.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen konstruksjonsteknikk med erfaring som rådgivende ingeniør, entreprenør, byggherre eller annen relevant virksomhet.
  • Du er en selvstendig, beslutningsdyktig, positiv og engasjert lagspiller.

Kontaktpersoner:

Kristian Rommetveit Dahl

Gruppeleder Bru

+47 92636395

kristian.rommetveit.dahl@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: