Rådgivende ingeniør - Akustikk, Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist15.02.2019

Vil du utvikle din kompetanse på akustikk i Norges sterkeste fagmiljø? Våre ingeniører jobber på spennende prestisjeprosjekter som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. Nå søker vi å styrke vår avdeling i Oslo med en engasjert og fremoverlent rådgiver – Er du klar for nye utfordringer? Les mer her!

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg, og infrastrukturprosjekter. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer, samtidig som du får være med å utvikle faget og medarbeiderne våre.

BLI DEL AV ET DYKTIG OG SOSIALT FAGMILJØ

COWIs akustikkmiljø i Norge har gjennom de siste ti årene vært blant bransjens sterkeste. Vår akustikkseksjon i Oslo er et veletablert og samhandlende miljø med internasjonal profil. Våre akustikkmedarbeidere i Norge har en helhetlig tilnærming til utforming av blant annet flyplasser, helsebygg og komplekse funksjonsbygg, områder vi har en sterk posisjon innenfor. Gjennom vårt skandinaviske fagmiljø, drar vi også nytte av hverandres faglige nettverk og spisskompetanser på tvers av COWIs akustikkseksjoner i Norge og Danmark.

Som rådgiver hos oss blir dine primære arbeidsoppgaver lydmålinger og beregninger av bygningsakustikk, støy og vibrasjoner, samt prosjektering og generell rådgiving innen akustikk. Prosjekter og arbeidsoppgaver tilpasses din kompetanse. Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som du utarbeider sammen med din leder.

DU ER NYSGJERRIG, INITIATIVRIK OG HAR EN GENUIN INTERESSE FOR LYD OG BYGNINGSAKUSTIKK

Vi søker deg som trives i tverrfaglige team, og som evner å planlegge, prioritere og jobbe strukturert. Du er kvalitetsbevisst, og trives med å utvikle din kompetanse sammen med dine kollegaer.

I tillegg har du følgende kvalifikasjoner:

  • Utdanning fra universitet med faglig bakgrunn i akustikk/bygg.
  • Arbeidserfaring som rådgiver i akustikk er ønskelig, men nyutdannede vil også bli vurdert.
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
  • Erfaring med/interesse for vibrasjoner i bygg vil være en fordel.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter og kurs.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs definerte satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Daniela Toledo Helboe (Fung. Seksjonsleder) på telefon: +47 9669 7117

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 15. februar 2019. Arbeidssted vil være Oslo (Hasle/Løren). Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: