QABP - Miljøengasjert kvalitetsleder med teft for kommunikasjon

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist09.12.2018

Miljøengasjementet ditt inspirerer både kunder og kolleger. Det, i tillegg til at du er analytisk, initiativrik og strukturert, gjør deg til en god samarbeidspartner og støttespiller.

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du har ansvaret for å kartlegge forbedringsmuligheter og kvalitetssikre i alle ledd. Nå skal du utvikle og implementere oppgraderte ledelsessystemer for miljø. Hvordan går du frem?

Som QABP bistår du divisjonsdirektøren og ledergruppen med å etablere, innføre og følge opp kvalitetsaktiviteter. Du har stor påvirkningskraft og jobber tett og tverrfaglig med andre støttefunksjoner i Sweco. Når du selv er usikker, er det alltid noen å spørre, som for eksempel QA-lederen din. Som QABP deltar du også på ledersamlinger, får ansvaret for interne prosjekter og lager underlag for revisjonsprogrammer.

DIN BAKGRUNN

Kanskje er du ingeniør eller sivilingeniør. I hvert fall har du relevant utdanning fra universitet eller høyskole og erfaring med kvalitetsarbeid, miljøstyring, miljøsertifisering og/eller miljørådgivning, gjerne fra ingeniørrelatert virksomhet. Og selvfølgelig kjenner du godt til ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001, og regelverket innenfor ulike miljøtema.

Kontaktpersoner:

Tone Cecilie Frønsdal

QA-leder

95812612

Søk stilling

Vis flere stillinger: