Prosjektutvikling / prosjektledelse - næringsbygg

er en entreprenørbedrift som utvikler og utfører rehabilitering og ombygging av næringsbygg.Bedriften er et selskap i HUSgruppen AS, hvor søsterselskapet Innomhus AS utfører systeminnredning - himlinger, systemvegger, mobile vegger og datagulv.

Gjennom tett samarbeid i de 2 selskap, har vi et unikt konsept for gode løsninger for våre kunder, basert på tverrfaglig kunnskap og spesialkunnskap mht valg av produkter innen innredningsfagene.

FirmanæringsHUS AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Vår nye medarbeider skal utvikle vår Avdeling Øst i næringsHUS AS i tett samarbeid med søsterselskapet Innomhus AS medarbeidere.

 

Kvalifikasjoner

Du bør ha utdannelse som Siv.ing./ Ing./Arkitekt, og gjerne tilleggsutdannelse innen bedriftsøkonomi. Erfaring fra ledelse av mellomstore prosjekter med kontrakts- og koordineringsansvar for alle fag er nødvendig.

Kunnskap om entreprisekontrakter og søkeprosess mot off.myndigheter vil styrke ditt kandidatur.

 

Egenskaper

Vi utfører mange kontrakter i "Samspillmodell", så evne til samarbeid internt, med kunder, leverandører og rådgivere er vesentlig.

Vi ser også gjerne at du har ambisjoner på egne og bedriftens vegne om vekst i markedet.

 

Vi tilbyr

Konkurransedyktig lønn med tilhørende bonusordning, attraktiv forsikrings- og pensjonsordning, bilordning og tilbud om medeierskap for den rette medarbeider.

 

Vi oppfordrer kvinner til å søke stillingen

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt Gunnar Størksen, Daglig Leder

e-mail. gunnar@naeringshus.no

Telefon 48019250

www.naeringshus.no

Vis flere stillinger: