Prosjektutvikler / Senior Prosjektleder

Advanisa er et selskap i AFRY Norge. AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

Firma ÅF Advansia
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist30.04.2020

Advansia er ledende innen helhetlig prosjekt- og byggeledelse i bredden av komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter i Norge. Vi kombinerer vår samlede erfaring med velprøvd metodikk og ny teknologi for å skape bærekraftige løsninger for kundene og samfunnet.

Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av små og store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi bruker det nyeste innen teknologi for å skape bærekraftige løsninger for de neste generasjonene.

Advansia Region Midt-Norge består i dag av 42 engasjerte og dyktige medarbeidere. Vi har ansvaret for mange spennende prosjekter. Vi er opptatt av å skape merverdi for våre kunder gjennom å bidra til økt gevinstrealisering for alle involverte. Det beste resultatet får vi gjennom samhandling i prosjekt - ingen sitter på løsningen alene.

Vi har nå behov for Prosjektutviklere og Prosjektledere.

Som prosjektutvikler og prosjektleder hos oss vil du i all hovedsak jobbe med utvikling og gjennomføring av spennende prosjekter for profilerte kunder. Du vil få ansvar for å utvikle, lede og gjennomføre egne prosjekter, samt sørge for akkvisisjon, kundeoppfølging og utvikling av kolleger og strukturkapital.

Hvem er du?

Du er en faglig sterk og dedikert prosjektutvikler/prosjektleder som ønsker å bidra til den videre utviklingen i Advansia. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot.

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Utdannelse som ing/siv.ing
  • Minimum 10 års erfaring fra prosjektutvikling og/eller prosjektledelse, enten fra byggherresiden eller entreprenør
  • Du har utøvd prosjektledelse i større prosjekter for private oppdragsgivere. Erfaring fra større bolig og næringsprosjekter vektlegges
  • Du har erfaring med kostnadsestimering, offentlig saksbehandling, myndighetskontakt, anskaffelser
  • Du har erfaring med å lede team og er opptatt av å skape gode relasjoner med både kolleger og kunder
  • Et godt nettverk inn mot aktører i den private eiendomsbransjen vil være en fordel

Vi tilbyr

Advansia er en av Nordens mest populære arbeidsgivere og hos oss tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Vi tilbyr deg muligheten til å utvikle deg selv i et tverrfaglig og kompetent fagmiljø og spille en rolle i realiseringen av et bærekraftig samfunn.

Vi byr på konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri i romjul og påskeuken.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk stillingen i dag! Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontaktperson: Taale Arstad, Daglig leder: 915 10 624, taale.aarstad@advansia.no eller Line Snøfugl Storvik, Avdelingsleder: 934 44 638, line.storvik@advansia.no

Kontaktperson: Brynjar Finstad, Direktør regioner, brynjar.finstad@afconsult.com, mob: 415 77 428

Søk stilling

Vis flere stillinger: