Prosjektstyrer, Bane - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist16.08.2020

Ønsker du å jobbe med noen av Norges flinkeste og hyggeligste ingeniører? Har du lyst til å jobbe med grønne prosjekter hvor vi planlegger bane, t-bane og trikk? Er du glad i tall, og god til å holde orden? Har du økonomiforståelse og kan litt om konsulentvirksomhet?

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE FAGMILJØER INNEN BANE

Avdelingen Bane består i dag av ca. 60 medarbeidere fordelt på fire seksjoner. De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen, Follobanen, NBF i Bergen og en rekke mindre prosjekter. Vi søker nå etter deg som ønsker å være med og utvikle prosjektstyrerrollen i COWI og bidra aktivt til å styrke og videreutvikle vårt fagmiljø i Oslo. En prosjektstyrer som vi være med å lage grunnlaget for god ryddighet, god oversikt, lønnsomhet og god økonomistyring i våre prosjekter. Det bidrar til gode leveranser og glade kunder.

Som prosjektstyrer blir du en del av seksjonen Prosjekt som i dag består av rundt 20 prosjektledere, prosjektstyrere og dokumentstyrere. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, og vi samarbeider ofte med øvrige seksjoner på kontoret, både faglig og sosialt. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPDRAG

I denne stillingen vil du være en del av våre prosjekt, og jobber tett sammen med prosjektledere, avdelingsledelse og prosjektdeltakere. Du vil også jobbe sammen med våre flinke prosjektsjefer og andre prosjektstyrere. Du blir en del av vårt lokale og globale team av eksperter. Som Prosjektstyrer vil du jobbe med multifaglige infrastrukturprosjekter, og bistå prosjektledere og seksjonsledere med styring og oppfølging av disse prosjektene. Din primære arbeidsoppgave vil være å ivareta prosjektstyringen, mens sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Månedlig rapportering og kontinuerlig oppfølging av økonomi og fremdrift i prosjektene
 • Planlegging av prosjektenes fremdrift, herunder fastsetting av milepæler og tilhørende aktiviteter
 • Etablering og oppfølging av prosjektenes prognoser, budsjettering og kostnader
 • Kontraktsoppfølging, herunder etablering og oppfølging av system for kontraktsendringer (endringsordre)
 • Bidragsyter til prosjektenes styringsdokument for forhold knyttet til prosjektstyring, herunder økonomiske prognoser, fremdriftsplan samt styrings- og kostnadsrammer
 • Utarbeidelse og oppfølging av prosjektenes usikkerhetsstyring-/register, herunder risikovurdering, kostnader og oppfølging av tiltak

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å samarbeide med de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være nøyaktig og strukturert, med øye for detaljer. Du har forretningsforståelse, gode kommunikasjonsferdigheter og er metodisk og systematisk i din tilnærming. Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Master eller bachelor innen økonomi eller ingeniør med spesiell interesse for og kunnskaper innen prosjektøkonomi og prosjektstyring
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk
 • Dokumentert erfaring med oppfølging av prosjekt, som f.eks. planlegging og fremdrift i prosjekter, og erfaring innen kostnadskontroll, risikostyring i prosjekt, analyser og rapportering
 • Minimum 3-5 års relevant arbeidserfaring
 • God erfaring med bruk av dataverktøy, bl.a. Excel
 • Erfaring med å bruke planleggings- og prosjektstyringsverktøy på middels til avansert nivå (MS Project)

Har du erfaring fra byggherreorganisasjon, rådgiver, entreprenør eller økonomifunkosjonen i konsulenthus vil det telle positivt. Arbeidsoppgavene vil tilpasses din erfaring og interesse, markedet og avdelingens øvrige behov.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Mulighet til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Tilgang til omfattende interne fagnettverk og – samlinger, internkurs, studieturer, sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag, m.m.
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Knut Næss (Seksjonsleder Prosjekt) på telefon +47 91 63 69 50.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: