Prosjektsjef

Schage Eiendom AS er et familieeid eiendomsselskap med lange tradisjoner. Selskapet eier sentralt beliggende eiendommer i Norge og Litauen og fokuserer på store eiendomsutviklingsprosjekter innen handel, næring, bolig og fritid. I tillegg til aktivitetene som ligger under Schage Eiendom AS, er selskapet hovedaksjonær i Myrkdalen Fjellandsby.

I løpet av de nærmeste årene skal Schage Eiendom realisere en rekke større utviklingsprosjekter. I 2019 starter Stortorvet 7 i Oslo med totalrenovering av 32 000 kvm. og Rortunet senter med riving og nybygg av kjøpesenter og boliger på til sammen ca. 56 000 kvm. Parallelt foregår et tilbygg på Skøyen Atrium på 26 000 kvm., og en kontinuerlig utbygging av Nordre Jarlsberg Brygge med ca. 60 boliger i gjennomsnitt pr. år. Schage Eiendom er i dag involvert i prosjekter til en verdi av 14 milliarder og er et solid selskap med en verdijustert egenkapital på ca. 5 milliarder. Vi er 11 fast ansatte innenfor kategoriene økonomi, marked og prosjektutvikling/bygging og holder til i topp moderne lokaler i Oslo sentrum. 

Se: www.schage.no

FirmaSchage Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi skal forsterke vår organisasjon og oppretter en ny stilling som prosjektsjef.

Vår nye prosjektsjef vil få ansvar for egne prosjekt fra forprosjekt til ferdigstillelse. Vi fokuserer på definerte krav til funksjonalitet fra leietagere/kunder og på egne krav til kvalitet, økonomi, fremdrift og HMS. For å lykkes med prosjektene stilles det store krav til samarbeid og koordinering med mange eksterne og interne relasjoner.

Prosjektsjefen må ha god økonomiforståelse og bred faglig kunnskap for å sikre en vellykket prosjektgjennomføring.

Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen byggfag, og du har solid erfaring fra prosjektledelse hos entreprenør og/eller byggherre. Det er viktig at du kan etablere gode og langsiktige relasjoner, samtidig som du er utadvendt, uredd og fleksibel. Du er kreativ, og du evner å sluttføre påbegynte oppgaver.

I Schage Eiendom er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø, og vi forventer at alle bidrar til dette i en ellers hektisk arbeidsdag. Du liker å arbeide i team, og du ser på samarbeid, både internt og eksternt, som viktig for at vi sammen skal kunne skape gode resultater.

Vi kan tilby en sentral rolle i store og komplekse prosjekter, korte beslutningsveier og en seriøs og langsiktig arbeidsgiver.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Johnny Aastad i Compass Human Resources AS på telefon 909 80 198.

Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknapp på denne siden

Vis flere stillinger: