Prosjektsjef

Kruse Smith er en av Norges ledende entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1935, og har i dag rundt 830 ansatte fordelt på 10 kontorer langs kysten mellom Oslo og Bergen. Konsernets omsetning i 2016 var cirka 3.6 mrd. Kruse Smith er en innovativ og komplett aktør innen bygg og anlegg samt bolig- og eiendomsutvikling. FRA ÍDE TIL VIRKELIGHET er vår visjon. En visjon vi er stolt av å strekke oss etter – gjennom kreativitet, kompetanse og finansiell tyngde.

Firma Kruse Smith
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist09.12.2018

Har du høye ambisjoner på vegne av byggebransjen?

For å lede store og sammensatte prosjekter i Bergen søker vi en solid, handlekraftig og framtidsrettet prosjektsjef.

Du vil arbeide med mellomstore og store prosjekter lokalt, regionalt og nasjonalt i et utfordrende og stimulerende miljø hos en entreprenør som innehar gode relasjoner i markedet og har korte beslutningslinjer.

Vi søker deg som får gode tilbakemeldinger fra kolleger, trives i en hektisk hverdag, og får energi i møte med kunder og leverandører. Den rette kandidat har inngående kjennskap til byggeprosessen og trives i skjæringsfeltet mellom fag, ledelse og prosjektstyring.

Bransjen har høyt fokus på digitalisering og effektivisering av alle prosesser og det er viktig at du deler vår målsetning om å ta en ledende posisjon her.

Hos oss får du mulighet til å jobbe i et selskap som både har musklene og erfaringen til å realisere de mest omfattende og komplekse prosjektene. Vi fokuserer mye på prosjektenes tidligfase for å sikre både prosesser og sluttresultater.

Stillingen er lokalisert i Bergen og rapporterer til distriktssjef Terje Viken.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi v/Jon Gjerde på tlf. 958 44 394, Hege Rødland på tlf. 916 17 560 eller Rasmus Haugen Sandvik på tlf.473 021 52. Send søknad med CV via ”stillinger” på Visindi.no snarest, og senest innen 9. desember 2018. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: