Prosjektsjef Region Vest

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten fokuserer på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet omsetter for ca 17 milliarder svenske kroner og har ca 2500 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM både i Norge og Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. JM Norge har hatt markedets mest fornøyde kunder 3 år på rad iflg Prognosesenterets kundemålinger for 2014, 2015 og 2016.

Firma JM Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist18.11.2018

Region Vest i Bergen har mange spennende prosjekter på trappene, og har behov for flere dyktige medarbeidere som kan bli med på realiseringen av disse. Vi søker etter en erfaren og høyt motivert prosjektsjef som vil inngå i et team med erfarne medarbeidere.

Som prosjektsjef vil dine viktigste oppgaver være å ha et overordnet ansvar for ulike boligprosjekter. Dette gjelder alle deler av prosjektets faser, og du vil utforme og drive prosjektene med hensyn til fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og tilfredse medarbeidere. Prosjektsjef har totalansvaret for sine prosjekter, herunder HMS, fremdrift, kvalitet og økonomi i prosjektene, og er ansvarlig for å sikre at prosjektorganisasjonen, myndigheter og kunder oppdateres med nødvendig informasjon for prosjektet. Prosjektsjef rapporterer direkte til Regionsdirektør.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

 • Utdanning som ingeniør- eller sivilingeniør, eventuelt tilsvarende kunnskap gjennom arbeidserfaring
 • Minimum 5 års erfaring som prosjektleder og med nyproduksjon av boliger. Relevant erfaring fra bygg- eller eiendomsbransjen kan også være aktuelt
 • Det kreves god kunnskap innen prosjektøkonomi, byggeforskriftene, plan- og bygningsloven samt prosjektledelse
 • Du bør være strukturert og ryddig, og ha evnen til å se detaljer så vel som helheten i prosjektene
 • Gode lederegenskaper og evner til kommunikasjon og samhandling vil bli vektlagt
 • Du har fokus på HMS og leveranser av høy kvalitet

VI KAN TILBY

 • Interessante og utfordrende oppgaver
 • Et kompetent fagmiljø i et selskap med sunn økonomi
 • Gode muligheter for både faglig og personlig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø

For oss i JM er det viktig at du tar eierskap til våre kjerneverdier: langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet.

For nærmere informasjon kontakt seniorrådgiver i Astrea AS: Siv Lekven 951 16 151 / sl@astrea.no

Vi ivaretar konfidensiell behandling av din søknad inntil annet avtales.

Søk stilling

Vis flere stillinger: