Prosjektsjef - eiendomsutvikling

SQM AS er en utviklingspartner for kontoreiendommer i Oslo regionen. Selskapet samarbeider med finansielle aktører som ønsker en partner med eiendomsutviklingskompetanse og med industrielle aktører som har behov for ytterligere kapasitet. SQM AS innehar solid prosjektkompetanse og erfaring fra store og komplekse kontorprosjekter. Selskapet tar også et finansielt medeierskap i prosjekter.

Selskapet ble etablert tidlig i 2018 og vi har nå behov for å utvide vår kompetanse og kapasitet.

Se www.sqm.no

Firma SQM
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

PROSJEKTSJEF - EIENDOMSUTVIKLING

Prosjektsjef får ansvar for økonomi, fremdrift og kvalitet i eiendomsutviklingsprosjekter i nært samarbeid med interne ressurser, eiendomsbesitter og leietakere. Våre prosjekter vil være i ulike faser, fra tidlig utvikling med regulering og prosjektutvikling, til gjennomføring og utleie/salg. Du skal lede prosjekter, herunder kontrahere og følge opp megler, arkitekt, konsulenter og entreprenør.

Vi søker en ny medarbeider med utdannelse som sivilingeniør eller tilsvarende innen byggfag/eiendom og minimum 4 års erfaring med kontorprosjekter hos entreprenør, konsulent eller byggherre/eiendomsselskap. Du liker å arbeide i team, du tar initiativ og er en naturlig leder i prosjektene. Du er tillitsskapende, du har høy forretningsmoral og du er god til å videreutvikle relasjoner. Det er viktig at du motiveres av å skape økonomisk merverdi i prosjektene/eiendommene. Vi kan tilby en sentral rolle med gode påvirkningsmuligheter i et ungt og ambisiøst selskap med korte beslutningsveier, mye engasjement og kunnskap.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass, tlf. 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Skriftlig søknad med CV kan lastes opp via søknadsknappen på denne siden

Vis flere stillinger: