Prosjektsjef Eiendom

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) leverer velferdstjenester til over 60 000 studenter ved UiO, HiOA, BI og 23 andre høgskoler. SiO har ca 770 ansatte og en omsetning på 1,2 MRD NOK.SiO skal være en ledende aktør i Norge på utvikling, drift og forvaltning av boligeiendom. Vi har 8000 studentboliger og skal bygge 4000 nye innen 2020. For mer informasjon se www.sio.no

Firma Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO)
FylkeOslo
SøknadsfristSnarest

Eiendomsavdelingen i SiO skal styrke sin eiendomssatsing og søker en erfaren prosjektsjef. SiOs eiendomsportefølje er et viktig virkemiddel for å skape en bedre hverdag for alle studenter. Gjennom verdibevarende forvaltning og drift av eksisterende eiendomsmasse og realisering av nye studentboligprosjekter, er eiendomsavdelingen i SiO sentral for at dette målet kan nås.

Som prosjektsjef vil du få ansvar for å lede en portefølje av prosjekter i SiO Eiendom, både rehabiliterings- og utviklingsprosjekter. Du får ansvaret for hele verdikjeden, fra tidlig fase til gjennomføring, og det vil være stor variasjon i stillingen.

Aktuelle kandidater har høyere utdanning og bred eiendomsbakgrunn. Du bør ha erfaring fra varierte byggeprosjekter, gjerne fra prosjektrelatert virksomhet hos profesjonell byggherre, entreprenør, rådgivnings- eller eiendomsselskap. Du har god kjennskap til byggeprosesser, kontraktsforhandlinger, kvalitetssikring og økonomistyring. Vi vil vektlegge god markeds- og forretningsforståelse, samt en strukturert, fleksibel og initiativrik arbeidsform.

For informasjon om stillingen, ta kontakt med eiendomsdirektør SiO Helge Christian Haugen, tlf. 90 79 04 53 eller Ann-Kristin Nyrønning, Delphi Consulting AS, tlf. 23 33 27 70.

Søknad med CV merket med stillingens ref. nr. 75407 sendes delphi@delphi-consulting.no snarest.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: