Prosjektsjef Drift og Vedlikehold - Midt-Nord

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 5,2 milliarder (2019).

Firma Veidekke Industri
FylkeTroms og Finnmark, Trøndelag, Nordland
Stedetter avtale
Søknadsfrist17.06.2020

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold har aktivitet over hele landet, fra Lyngdal i Sør til Bodø i Nord. I tillegg til driftskontrakter så har vi to OPS kontrakter, vinterdrift på Oslo Lufthavn Gardermoen samt en rammeavtale på utbedring og vedlikehold i gamle Hedmark fylke.

Drift og Vedlikehold består av over 200 ansatte og 1000 underentreprenører, og hadde i 2019 en omsetning på ca NOK 1,3 milliarder.

Arbeidsoppgaver

Vi er på jakt etter en leder for alle våre prosjekt i Midt/Nord. Som prosjektsjef har du et totalansvar for kontraktene/prosjektene du til enhver tid har i din portefølje. I hverdagen innebærer dette ledelse av ledere for driftskontraktene (kontraktsledere og prosjektledere) og å sørge for at hvert prosjekt leverer i tråd med kravene i kontrakten, både når det gjelder kvalitet og lønnsomhet.

HMS er førsteprioritet på vår agenda. Det betyr at du må bygge kultur for å være etterpåklok på forhånd, slik at vi avverger farlige situasjoner før de oppstår. I rollen ligger også kalkulasjon av nye prosjekter, samt oppstart og avslutning av nye og gamle prosjekter.

Kontraktene ledes i det daglige av kontraktsledere og prosjektledere, og sammen med disse er du bedriftens ansikt utad. Som våre lederes leder er det viktig at du prioriterer å utvikle lederteamet ved å trene på kontinuerlig forbedring – der du er veileder. Veidekke har involverende planlegging som arbeidsform, noe vi trener på og ser resultater av.

Til rollen søker vi en entreprenør som kjenner bygg- eller anleggsbransjen godt, og kan vise til gode resultater i tidligere jobber. I tillegg er det viktig at du, sammen med ledergruppen i forretningsområdet Drift og Vedlikehold, klarer å se og prioritere utvikling for hele forretningsområdet og ikke kun egen enhet.

Drift og Vedlikehold er et meget spennende forretningsområde i Veidekke ASA. Virksomheten har, som øvrige entreprenører i bransjen, levert negative resultater i mange år men har snudd utviklingen og viser nå positive tall. Virksomheten er et satsningsområde i Veidekke og trenger derfor flere ildsjeler som vil være med på en utrolig spennende reise!

Stillingen rapporterer til direktør for forretningsområdet Drift og Vedlikehold.

Kvalifikasjoner

Du må ha relevant utdanning og erfaring. Vi ser for oss at du har erfaring fra å lede komplekse kontrakter innen entreprise, og i tillegg erfaring i å lede andre. Du kan dokumentere erfaring fra lignende rolle og resultatoppnåelse. Du tenker forretning og HMS i alt du gjør og er opptatt av å skape gode resultater hver dag når du går på jobb.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling hvor vi jobber fokusert med stolte og dyktige medarbeidere, som både skal levere kvalitet til kunden og være lønnsom for våre eiere. Du får bidra aktivt til utvikling av forretningsområdet, og vil bli en del av en organisasjon med en involverende samarbeidsform.

Kontraktene strekker seg i dag fra Harstad i Nord til Trondheim i Sør. Kontorsted vil være etter avtale, men i rollen så er det viktig at du er til stede ute på kontraktene. Hovedkontoret i Oslo er også møteplass for ulike aktiviteter.

Kontaktperson

Kjell Otto Bragstad

Telefon 977 47 097

Søk stilling

Vis flere stillinger: