Prosjektselger

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Part Construction AB, en av Europas ledende produsenter av prefabrikkerte baderoms moduler, tilbyr entreprenørfirmaer og eiendomsselskaper prefabrikkerte baderom til blant annet, hoteller, sykehjem og boliger. PART er et familieeid selskap fra Kalix, med ca. 400 ansatte og med en omsetning på ca. 600 millioner. Hovedkvarter og produksjon er i Kalix / Överkalix, Norrbotten og våre salgskontorer ligger i Arlandastad og i Norge. Part Construction AB er en del av konserngruppen PartGroup sammen med søsterselskapene PreBad AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior AB, PCS Modulsystem og Altor Industrie.

Firma Top Temp for Part Construction
FylkeAkershus
StedLillestrøm/Romerike
Søknadsfrist15.09.2019

For vår kunde Part Construction AB søker vi etter prosjektselger til nyetablert avdeling på Lillestrøm. PART leverer komplette baderoms moduler, og har allerede en sterk profil i markedet.

Som selger brenner du for å bygge langvarige og solide kunderelasjoner. Dette gjør du gjennom målrettet og strukturert arbeid. For å ivareta disse relasjonene må du være både utholdende og tålmodig. Det er en forutsetning at du brenner for det du driver med, og har et engasjement rundt merkevaren og produktene.

En erfaren selger som deg vet viktigheten av å ivareta både de kortsiktige og langsiktige relasjoner. Du vet hva som skal til for å lykkes, og har en naturlig drive etter å nå dine mål.

Hvem er du?

Du har trygghet til faget ditt, og stolthet rundt det du gjør. Du er opptatt av å sikre deg en solid kompetanse rundt produktene. Det gjør du gjennom interesse, nysgjerrighet og en indre drive etter å lære. Som person er du PÅ, men ydmyk og rolig.

Du jobber strukturert med dine kunder og prosesser. Du vet at det er slik de beste selgerne lykkes! Med din erfaring evner du å sette deg raskt inn i kundens behov, og ser hvilke løsninger som passer de best. Gjennom naturlig kundedialog og kompetanse bygger du tillit.

Du er en relasjonsbygger, en rådgiver, med mål om å skape de gode resultatene.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Gjennomføre kundemøter
  • Salg av løsninger basert PARTs sortiment
  • Sluttforhandlinger
  • Tett samarbeid med salgssjef og markedsorganisasjonen
  • Representere på messer og kundeaktiviteter
  • Håndtere nye og eksisterende kunder, i kortsiktige og langsiktige kunderelasjoner

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med salgserfaring, gjerne innen industri, VVS og konstruksjon. Du har opparbeidet deg et solid faglig fundament, og kan derfor vise til gode resultater. Med din erfaring og kompetanse vil du raskt være operativ i en rolle som dette. Det er viktig at du har en god økonomisk forståelse og forstår sammenhenger, konsekvenser og har et nært forhold til tallene dine.
Du er komfortabel i forhandlinger, og vet hva som skal til for å lykkes.

Som en del av PART vil du jobbe med fagsterke og gode kollegaer. Du evner å jobbe selvstendig i din rolle, men er samtidig er du en lagspiller. Du ser ressursene i selskapet, og trives i tett samarbeid med andre fagpersoner. Det faller deg naturlig å være en bidragsyter både faglig og sosialt.

Er du klar for din nye mulighet?

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktperson

Hege Liudalen Wold

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 94007322 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Søk her