Prosjektledere - Rogaland

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke ASA er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingene som prosjektleder og prosjektutvikler inngår i Storbyregion Stavanger.

Hovedkontoret for storbyregion Stavanger ligger på Klepp, og inkluderer Veidekke Entreprenør AS sin virksomhet med omlag 110 ansatte og Block Berge Bygg AS med omlag 190 ansatte. Storbyregion Stavanger strekker seg geografisk fra Haugesund i nord til og med Agder-fylkene i sør. Vi har en betydelig vekstambisjon de kommende årene innen forretningsområdene bolig, byggfornyelse, offentlige- og private næringsbygg. Prosjektene som ligger foran oss er store, spennende og utfordrende.

Les mer på www.veidekke.no

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeRogaland
StedKlepp / Stavanger
Søknadsfrist04.02.2019

PLANLEGGING - UTVIKLING - LEDELSE - LEVERANSESTYRING

På grunn av økt oppdragsmengde skal vi nå styrke laget med flere dyktige prosjektutviklere og prosjektledere. Prosjektledermiljøet i Storbyregion Stavanger består p.t av 25 dyktige medarbeidere med solid erfaring i ledelse av totalentreprise prosjekter. Stillingene vil være organisatorisk plassert i distrikt Rogaland og du vil rapportere direkte til distriktsleder Frode Friestad.

Vi ser etter kandidater med utdanning innenfor byggtekniske fag på Bsc og Msc nivå, og som fortrinnsvis har erfaring med utvikling og ledelse av store prosjekter for offentlige utbyggere og eiendomsaktører. Du har gode samarbeidsevner, er strukturert og handlekraftig, og fokuserer på å levere kvalitet i tett og verdiskapende samspill med våre kunder.

Veidekke har en solid historie og et svært godt fundament for videre ekspansjon. Som prosjektleder hos oss vil du få stort handlingsrom og totalansvar for å lede gjennomføringen av spennende og innovative totalentreprise prosjekter.

Arbeidsoppgaver:

 • Planlegging, organisering og ledelse av totalentreprise prosjekter, med resultatansvar både for økonomi, HMS, kvalitet og fremdrift, samt håndtering av nye kundebehov
 • Ledelse og utvikling av alt personell som er allokert til prosjektet, og sørge for etterlevelse av Veidekkes visjon, mål og verdigrunnlag
 • Ledelse av kunde-, markeds- og tilbudsarbeid
 • Representere Veidekke overfor kunder, myndigheter og leverandører
 • Måling og rapportering av KPI’er på egen prosjektportefølje

Veidekke tilbyr:

 • Mulighet til å være med å videreutvikle Veidekke sin posisjon og merkevare
 • Kompetente og rause kollegaer som liker å samarbeide
 • Handlingsrom og totalansvar for spennende prosjekter i en desentralisert og involverende organisasjon
 • Et sterkt faglig og godt kollegialt miljø både lokalt og på tvers av hele konsernet
 • Konkurransedyktige betingelser, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Tilgang til gunstig aksjekjøpsordning som gir mulighet for medeierskap i et konsern med en sterk markedsposisjon og solid fundament for videre ekspansjon

For en konfidensiell første dialog om stillingene, ta kontakt med en av våre rådgivere hos Mercuri Urval, Ottar Skeide på mobiltelefon 975 59 043 eller Richard Tidemann Havdahl på mobiltelefon 975 590 94. Du kan også søke direkte på stillingene ved å laste opp din CV og søknad innen 4. februar 2019.

Søk her

Vis flere stillinger: