Prosjektledere/prosjekteringsledere

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist03.08.2020

Vi søker erfarne prosjektledere og prosjekteringsledere

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter. Vi søker etter prosjekt- og prosjekteringsledere for prosjekter innen både bygg og infrastruktur.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor på Fantoft i Bergen møter du nærmere 300 rådgivere som jobber innenfor alle rådgiverfagene. I PA-avdelingen er vi rundt 55 medarbeidere som jobber i fire grupper med et flott arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill. Nå søker vi en erfaren prosjektleder som er vant til å ta initiativ og ansvar, og kan styre våre oppdrag i mål med rett kvalitet til riktig tid og kostnad. De to gruppene for prosjektledelse og prosjekteringsledelse samarbeider tett, og vi ser etter prosjektledere som også kan ta rollen som prosjekteringsledere.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi ser etter en selvstendig og resultatorientert prosjektleder som er flink til å se og følge opp kundens behov. Du er åpen for utfordringer, deler kunnskap og er en god og positiv støttespiller for teamet ditt gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning. Du er stødig og strukturert og jobber målrettet for å skape gode resultater og god lønnsomhet. Vi lover deg et svært godt arbeidsmiljø med en tydelig kultur for godt samarbeid og gjensidig bistand.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du er prosjektleder eller prosjekteringsleder i små, mellomstore og store prosjekter.
  • Du jobber systematisk og målrettet med kundene, og ivaretar og utvikler kundeforhold gjennom gode leveranser.
  • Du arbeider planmessig og profesjonelt i alle faser av prosjektet, og bidrar aktivt til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos verktøy, økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.
  • Du legger til rette for god kommunikasjon mellom interne ressurser, kunder og samarbeidspartnere i prosjektene du leder.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innen relevante fag.
  • Det er en fordel om du har formell prosjektlederutdanning.
  • Du har minimum fem års erfaring innen prosjektledelse / prosjekteringsledelse, men personlige egenskaper og annen erfaring kan veie opp for manglende fartstid som leder.
  • Du har god tverrfaglig forståelse.
  • Du er drillet i bruk av relevante IT-verktøy innen prosjektplanlegging og økonomi.
  • Du har kunnskap om verktøy som for eksempel BIM, VDC mm.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Marte Augestad Steinsvik

+47 916 93 525

marte.steinsvik@sweco.no

Espen Kvåle Jordheim

Gruppeleder prosjekteringsledelse

+47 406 18 491

espenkvale.jordheim@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: