Prosjektledere og Anleggsledere

Velkommen til Backe!

Backe er et norsk familieeid entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap som utvikler og bygger yrkesbygg og boliger for mennesker i alle faser av livet. Backe rigger seg for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft - og har store ambisjoner for fremtidens byggenæring. Grunnverdiene faglig dyktig, ærlig og ambisiøs reflekterer vår væremåte og etterlevelse av disse verdiene er forutsetningen for vårt omdømme. Sammen gjør vi en forskjell er vår visjon. Vi lykkes bedre ved å jobbe godt sammen og det vi gjør har betydning for samfunnet vi lever i. Å være inkluderende og mangfoldig er viktig for oss og vi jobber sammen med våre leverandører for å skape gode arbeidsforhold i hele verdikjeden. Konsernet omsatte i 2021 for ca. 4,2 milliarder kroner og har nærmere 860 medarbeidere over hele landet.

Backe Bergen er en lokal totalentreprenør. Vi utvikler og prosjekterer, bygger og rehabiliterer boliger, næringsbygg, idrettshaller og skoler for privat og offentlig sektor. Selskapet er kjent for å levere svært god kvalitet til fornøyde kunder. Vi er 46 ansatte og omsatte for 300 millioner kroner i 2021. Utsiktene for kommende år er store!

FirmaBacke Bergen
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist21.10.2022

Backe Bergen er i stor vekst og vi søker erfarne og dyktige prosjektledere /anleggsledere som er på jakt etter spennende og utfordrende oppgaver.

Sentrale ansvarsområder

Som prosjektleder vil du ha det daglige ansvaret for prosjektet du leder, samt økonomioppfølging og personalansvar. Du sørger for god oppfølging av kunden og vår avtale med dem, samtidig som prosjektet gjennomføres i henhold til kontraktens bestemmelser, Backes krav og rutiner samt gjeldende lover og forskrifter.

I tillegg har du ansvar for:

  • Oppfølging og pådriver for bærekraftsinitiativ på prosjektene.
  • Å etablere målsetninger for prosjektet og iverksette nødvendige tiltak for å nå disse.

Som anleggsleder vil du ha det daglige ansvaret for operativ gjennomføring av prosjektet på byggeplass, samt kontrahering, økonomisk oppfølging og fremdriftsvurderinger. Du sørger for at prosjektet gjennomføres i henhold til vår kontrakt og avtaler med kunden, Backes krav og rutiner samt gjeldende lover og forskrifter.

I tillegg har du ansvar for:

  • Oppfølging av at gjeldende helse-, miljø og sikkerhets (HMS) bestemmelser gjøres gjeldende på prosjektet og at disse følges.

Vi ønsker ambisiøse og initiativrike personer til å jobbe sammen med oss.

Kvalifikasjoner

  • Du har lang og god erfaring (min. 5-10 år) som prosjektleder/anleggsleder fra totalentreprise.

I tillegg har du følgende kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning
  • Fagskole/mesterbrev
  • Gode IT kunnskaper, evne å jobbe med nye digitale verktøy

Merk at lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Egenskaper for å lykkes i rollen

Vi ser etter deg som jobber selvstendig og systematisk, er en god leder og lagbygger og har blikk for helheten. Du har evnen til å lede et prosjekt og er god på kommunikasjon.

Våre verdier "faglig dyktig, ærlig og ambisiøs" er viktige for oss og det er en selvfølge at du er stolt bærer av disse.

Kjenner du deg igjen i dette vil vi gjerne høre fra deg!

Bli en av oss i Backe

Hos oss får du en selvstendig lederstilling med store påvirkningsmuligheter og muligheter til å bidra i den videre utviklingen av selskapet. Menneskene er vår viktigste ressurs og sammen har vi store ambisjoner for fremtidens Backe - nå har du mulighet til å bli en del av oss i Backe!

Vi har konkurransedyktige betingelser, korte linjer, engasjerte medarbeidere, gode kompetanse- og utviklingsmuligheter og et faglig sterkt arbeidsmiljø.
I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.

Alle søknader og henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Kontaktinformasjon

Alf Rasmus Drivenes

Driftssjef

98449880

Arne Kleivdal

Daglig leder

90119455

Søk stilling

Vis flere stillinger: