Prosjektleder

Ramudden er et ekspansivt rådgivnings- og utleieselskap som tilbyr løsninger og materiell for sikring av arbeidsområder innenfor anlegg, bygg, jernbane og industri. Selskapet ble etablert i Sverige i 2005 og er i tillegg etablert i Norge (2009), Finland, Estland, og Canada. Ambisjonene for videre vekst i Norge er store og vi er i ferd med å bli en landsdekkende aktør innen rådgivning, planlegging og sikring av arbeidsområder og ulike kulturarrangement. Våre avdelinger er lokalisert i Bergen, Stavanger, Drammen, Haugesund, Ålesund, Steinkjer, Trondheim, Hamar, Porsgrunn, Kristiansand, Oslo Hvam, Oslo Vinterbro og Lindesnes.

FirmaRamudden
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.11.2021

Trøndelag trenger sikkerhet, vi trenger deg! Bli med oss i Ramudden som Prosjektleder i Trondheim

Ramudden har gjennom de siste årene hatt en betydelig vekst i en bransje med svært stor aktivitet. Vi leverer tjenester innenfor bygg-, samferdsel-og baneprosjekter med alt fra offentlige søknader, rådgivning og utarbeidelse av varslingsplaner, i tillegg til levering og plassering av riktig materiell. Størrelse på prosjekter kan variere fra små kunder til store entreprenører og byggherrer.

Vår kultur og måte å jobbe på er gjennomsyret av det vi kaller Ramudden-ånden. For oss betyr dette at vi har kunden i fokus, setter helse og sikkerhet til våre ansatte først og er best på det vi gjør.

Aktivitetene i Trøndelag er sterkt økende og til vår avdeling har vi nå behov for en Prosjektleder. Avdelingen i Trondheim er lokalisert på Tiller.

Som prosjektleder vil du bl.a. ha oppgaver som

  • Hovedansvar for stort prosjekt på E6 strekningen mellom Trondheim og Værnes
  • Bistå med offentlige søknader og utarbeidelse av effektive og trygge arbeidsvarslingsplaner
  • Prioritere og løse kundeforespørsler sammen med våre andre driftsledere og salgsressurser
  • Utvikle og vedlikeholde gode kunderelasjoner og samarbeidspartner
  • Mulighet for større prosjekter på nasjonalt plan

Hva ser vi etter?

Du har minimum teknisk fagskole. Helst ingeniør- eller prosjektlederutdanning. Dersom du har gjennomført arbeidsvarslingskurs eller kommer fra en tilsvarende type jobb er det en fordel.
Sentralt for oss er at du ser viktigheten av den jobben vi er satt til å gjøre, og de tjenester og materiell vi leverer. Du må gjerne kjenne godt til hva som skjer på en byggeplass og de mekanismer og prosesser som preger hverdagen der. Du formulerer deg bra muntlig/skriftlig på norsk og engelsk.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende og selvstendig stilling i et solid selskap med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Ramudden AS har som mål å bli ledende i Norge på å lage sikre arbeidsområder langs vei, for industrien og på byggeplasser. Det skal også nevnes at vi har kommet veldig godt ut av siste års pandemi og det gjenspeiler en god ordreinngang og ytterligere vekst. Hos oss vil du ha stor mulighet til gjøre en forskjell!

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte vår Senior Rådgiver i Dfind:
Espen Bredesen på 916 66 544 / espen.bredesen@dfind.no eller
Rådgiver Laura Cecilie Lydiksen på 47788336 / laura.cecilie.lydiksen@dfind.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk stilling

Vis flere stillinger: