Prosjektleder


JÆRENTREPRENØR er en totalentreprenør med hovedkontor på Varhaug, med NOK 665 millioner i omsetning i 2020. Vi er i stadig vekst og utvikling, og er pr. i dag 110 ansatte. Vår posisjon bygger på tillit, soliditet og lokal forankring.

Vi påtar oss alle typer entrepriser innen kontorbygg, skolebygg, lagerbygg og boligblokker, der betongdelen av anbudene utføres i egen regi. Vårt mål er å være en stødig samarbeidspartner som gjør det enkelt for kundene – på en super måte!

Firma Jærentreprenør
FylkeRogaland
StedSør-Rogaland
Søknadsfrist30.05.2021

Best i klassen!

Å være best i klassen betyr å levere gode bygg, god service, få eller ingen feil og gi kundene mer enn de forventer.

I Jærentreprenør jobber vi hele tiden med å ta neste skritt. Vi vet at dette er et arbeid vi aldri blir ferdig med, og at kontinuitet og utholdenhet er litt av nøkkelen til suksess. Når vi snur oss og ser tilbake, ser vi at de små skrittene vi tar hver dag bærer frukter. Alle er med, alle bidrar, og vi blir stadig bedre.

Stillingen som prosjektleder innebærer ansvar for kontrahering, økonomistyring, fremdrift og personell i prosjektene, samt oppfølging av byggherre gjennom hele prosjektfasen. HMS arbeidet står sentralt, og vil være viktig å følge opp. Vi har også en egen HMS avdeling som bistår prosjektet ved behov. Jærentreprenør er opptatt av god ledelse, og søker deg som motiveres av å lede andre mennesker. Har du i tillegg engasjement, gjennomføringskraft og gode kommunikasjonsevner, ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg. Hos oss har prosjektleder totalansvaret for tildelt prosjekt. Arbeidssted vil i hovedsak være på byggeplass i området Stavanger/Sandnes.

På Jæren er vi stolte av å være litt "trauste", men vi skal også være frempå. Vår verden er i stadig utvikling, med ny teknolog, nye løsninger og digitalisering. Vi er således spesielt interessert i deg som i tillegg til et godt grunnlag i faget, enten gjennom praktisk arbeid og/eller høyere utdanning, også har en genuin interesse for digitalisering og ny metodikk.

Henvendelser vedrørende rollen kan rettes til Prime ved Tron Gjedrem, tlf. 951 94 010, eller Terje Helle, tlf 992 70 023.

Alle henvendelser til Prime behandles konfidensielt – om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: