Prosjektleder

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane. Les mer: www.mesta.no

FirmaMesta
FylkeTroms og Finnmark
StedTromsø
Søknadsfrist02.09.2020

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så snør sidelengs en vinternatt eller er en strålende sommerdag?

Er du i tillegg blant dem som liker den herlige kombinasjonen av ingeniørfaglige oppgaver, oppfølging og utvikling av medarbeidere, økonomistyring og kundekontakt? Da kan du enten hoppe rett til søknadsskjemaet, eller forsikre deg om at drømmejobben faktisk finnes ved å lese videre.

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet, i hele Norge. I Tromsø og Karlsøy er vi ansvarlig for å drifte og vedlikeholde vegnettet. Her er beredskapen døgnkontinuerlig; slik sørger vi for at trafikksikkerheten og fremkommeligheten er god. Vi trenger en prosjektleder til å lede og utvikle vår avdeling.

Som prosjektleder vil du ha overordnet ansvar for fagarbeidere, formann og prosjektingeniør. Du og ditt lag vil sørge for at vi leverer det vi har lovet, gitt økonomiske målsettinger. Det omfatter alt fra å holde veiene oppe om vinteren, til rene og pene veier om sommeren. Små reparasjoner og utbedringer etter slitasje og ulykker er en naturlig del av hverdagen. Det er også ditt ansvar at du og dine medarbeidere har en trivelig, trygg og sikker arbeidshverdag. For å klare dette må du være fokusert, ha endringsvilje, god helhetsforståelse og erfaring som avdelingsleder eller prosjektleder.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

  • Kundekontakt med blant annet Statens Vegvesen
  • Prosjektledelse av tilleggsarbeid på og langs vei
  • Produksjonsplanlegging og ledelse av arbeidsoppgaver i driftskontakten og øvrige prosjekter
  • Oppfølging av HMS, kontrakt og økonomi
  • Innkjøp og kontrahering av underentreprenører
  • Utarbeidelse av teknisk dokumentasjon til byggherre
  • Delta i byggemøter
  • Kalkulasjon og utarbeidelse av tilbud

Hvem er vår nye prosjektleder?

Som person er du forretningsorientert, og trives i en stilling med ansvar for personell og resultater. Du ser potensialet i de rundt deg og motiverer andre til å yte sitt beste. Med din gode økonomiske forståelse og kjennskap til lover og avtaler sørger du for å levere det som er lovet innenfor gitte rammer. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Den rette kandidaten har erfaring som avdelingsleder, prosjektleder eller prosjektingeniør. Du er ingeniør innen bygg og anlegg, Indøk eller teknisk fagskole innen bygg/anlegg.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV eller LinkedIn-profil. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektsjef Ted Arve Nilsen på 93 05 84 55.

Søk stilling

Vis flere stillinger: