Prosjektleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Infrastructure
FylkeViken
StedRingerike
Søknadsfrist25.01.2020

Nordic Road Services, Område Sør søker nå etter prosjektleder til vår driftskontrakt 0602 Ringerike 2018 - 2023. Kontrakten omfatter 189,1 km riksveg, 530,4 km fylkesveg og 61,2 km gang-/ sykkelveg i Modum, Krødsherad, Sigdal, Ringerike, Hole, Lier, Øvre Eiker og Jevnaker.

PROSJEKTLEDER

Som prosjektleder vil du være ansvarlig for gjennomføring av driftskontrakten, samt inngåelse og oppfølging av leverandøravtaler og UE-kontrakter i samarbeid med prosjektsjef. Du vil ha ansvar for prosjektets økonomi, styring og oppfølging av tidsplaner, kvalitet og HMS. Du vil være kundens kontaktperson i prosjektet, samt ha personal- og lederansvar for ansatte i prosjektet.

Vi ser etter deg som har en genuin interesse for drift og vedlikehold av veinettet, og som ønsker å bidra til gode resultater, utvikling og vekst. Du er markedsorientert og initiativrik, med evne til å se og finne smarte løsninger. Du er god til å kommunisere og er dyktig til å skape samhandling.

Som prosjektleder er det en fordel at du har/er:

  • minimum 5 års erfaring fra bygg-/anleggsbransjen, prosjektrettet virksomhet
  • utdannet ingeniør eller tekniker
  • erfaring med prosjektledelse
  • gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig er en forutsetning
  • erfaring med personalledelse

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling, med hyggelig og kompetente kolleger i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent. Samtidig vil du bli en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter, og som verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: Snarest og senest, 25. januar 2020

Nordic Road Services AS er heleid datterselskap av NCC som er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 57 milliarder og over 16.500 ansatte i 2018. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Søk her

Kontaktpersoner:

Haakon Skretteberg
Områdesjef
+47 932 42 026

Karsten Stenersen

Prosjektsjef

+47 995 17 294

Vis flere stillinger: