Prosjektleder

AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

Firma AFRY Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist19.01.2020

Vi søker modige prosjektledere i Oslo - som ønsker å jobbe innenfor prosjektledelse, planprosessledelse og oppdragsledelse.

Du vil jobbe med å lede våre store, tverrfaglige oppdrag – enten prosjektledelse eller prosjekteringsledelse. Du vil også bistå i gjennomføringen av mindre oppdrag, gjennom å bidra med din kompetanse og på denne måten være en støttespiller for yngre medarbeidere.

Seksjonen du vil jobbe i sitter med sentrale personer i utvikling av firmaets virksomhet. Vi jobber med marked, prosjektgjennomføring og intern utvikling. Gruppen er sentral når våre strategiske mål gjøres om til handling – i tett samspill med AFRY’s (ÅF) ledelse.

Vi skal ansette flere personer til denne gruppen.

Oppdragene våre spenner fra de store samferdselsprosjektene som E6 Vinstra - Sjoa (Årets anlegg i 2016 og nominert til Vakre Vegers Pris i 2018), Loftesnesbrui (Vinner av folkets pris – Europeiske stålbygg i 2018), dobbeltspor jernbane Farriseidet -Telemarkgrense og E16 Bagn - Bjørgo til en lang rekke mellomstore og mindre oppdrag av ulik karakter.

Ønskede kvalifikasjon er:

 • Minimum 5 års erfaring
 • Gode lederegenskaper, initiativrik, motiverende og ansvarsfull
 • Ønske om å utvikle seg selv og de rundt seg
 •  Utadvendt og omgjengelig

Vi forventer at du er:

 • Dedikert og legger stolthet i å levere et godt produkt til våre kunder
 • Modig og kan utfordre arbeidsmetodikk og løsninger
 • Lagspiller / teamleder med ønske om å videreutvikle et godt arbeidsklima for kontinuerlig å spille hverandre bedre

Vi tilbyr:

 • Et tverrfaglig og kompetent fagmiljø
 • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger
 • Utviklingsmuligheter i et av Norges bredeste ingeniørmiljø
 • Dyktige kollegaer med engasjement og kreativitet

Vår visjon er Making Future. Vi er modige, dedikerte lagspillere med driv. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I AFRY (ÅF) løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

Ta gjerne kontakt for en uformell prat eller lever søknad til oppgitte e-post adresse.

Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontaktperson: Seksjonsleder Arnt-Ivar Weum, 97420514, arnt-ivar.weum@afry.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: