Prosjektleder

Sortland Entreprenør AS er Vesterålens ledende entreprenørselskap. De senere årene har vi utvidet vårt nedslagsfelt til å omfatte hele landsdelen. Vi leverer entreprenørtjenester til både det private og offentlige markedet og er totalleverandør av nybygg og anleggsarbeid.

Vi er stolte av å ha en stor egen arbeidsstokk med fagarbeidere, i en bransje hvor mange aktører baserer seg utelukkende på innleie og vikariater. Vi tror det gir oss ekstra engasjerte og motiverte medarbeidere med sterk lokalkunnskap som virkelig gir jernet.

Totalt er vi 58 ansatte, hvorav 11 arbeider på kontoret i Markveien på Sortland og 47 stykker arbeider ute på våre byggeplasser. Sortland Entreprenør er en del av SE-Gruppen, et konsern med 14 bedrifter og over 200 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenørtjenester og byggevarer.

Firma Sortland Entreprenør
FylkeNordland
StedSortland
Søknadsfrist20.09.2019

Ønsker du en spennende og variert jobb hvor du får utnyttet din kompetanse? Ønsker du å bli en del av et kompetansemiljø, med et supert team som heier hverandre frem? Da kan dette være jobben for deg!

Som prosjektleder hos Sortland Entreprenør får du en allsidig arbeidshverdag som spenner fra mindre oppdrag til de aller største prosjektene i regionen. Du vil jobbe på et operasjonelt, men overordnet nivå. Dine oppgaver vil bl.a. være å følge opp kontrakter, framdrift og økonomi, være kontaktleddet mot kunder og myndigheter og ellers bistå formennene ved behov.

Hos oss vil du få faglige utfordringer, stor påvirkningsmulighet, mulighet for personlig utvikling og ett innovativt og godt arbeidsmiljø. Du vil få en fri og selvstendig rolle og mulighet til å følge prosjektene fra start til slutt, i stedet for bare å være innom deler av dem. Vi bruker BIM på alle våre prosjekter og jobber mot å bli en heldigital virksomhet.

Du er strukturert, velformulert - skriftlig så vel som muntlig, har god tallforståelse og liker en hektisk hverdag. Vi ser fortrinnsvis etter ingeniører med noen års erfaring innen bygg & anlegg.

Vi kan tilby deg en fremtidsrettet stilling i et solid firma med konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger. Arbeidssted vil være Sortland, men noe reisevirksomhet må påregnes.

For ytterligere informasjon:

Ta kontakt med daglig leder Andreas Einejord tlf. 95 19 49 45 eller e-post aei@se-gruppen.no.

Søknad sendes:

På e-post til personalsjef Anne Reinsnes, anne@se-gruppen.no

Vis flere stillinger: