Prosjektleder

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 11 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Vår ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no.

Firma Bravida
FylkeOslo
Søknadsfrist15.02.2019

På jakt etter store prosjekter med mye ansvar?

A-hus, Operaen, Nationalgalleriet, Munkmuseet og Gardermoen, dette er blant prosjekter som Bravida har eller er involvert i. Nå er det tid for flere prosjekter i samme kaliber, derfor ønsker vi å høre fra deg som har erfaring med prosjektledelse og som ønsker en rolle som prosjekt- eller delprosjektleder til kommende store prosjekter.

Informasjon om stillingen

Bravida vokser og deres avdeling for store prosjekter trenger nå flere prosjektledere på laget. Du vil ta del i noen av Osloregionens største og mest profilerte prosjekter. Din rolle vil derfor være viktig gjennom hele prosjektets livsløp. Din rolle i prosjektene vil avhenge av din tidligere erfaring og kompetanse, du vil uansett ha en bratt læringskurve og mye ansvar.

Bravida har stort fokus på sine ansatte og hver enkelt ansatt sin personlige utvikling. Du setter selv stopper for hvor langt du vil nå og din utvikling er av stor viktighet for bedriften. Du vil ta del i et jovialt arbeidsmiljø med felles aktiviteter og gode samarbeid i et tverrfaglig miljø.

Arbeidsoppgaver

En prosjektleders ansvar er å drive prosjekter fremover fra A-Å i samarbeid med eget team, byggherrer og andre interessenter for å sammen sikre fremdrift og best mulig løsning på komplekse problemstillinger. Oppgavene vil blant annet være:

 • Prosjektledelse fra A-Å
 • Tilrettelegging og oppfølging
 • Befaring og kalkulering
 • Innkjøp og oppfølging
 • Kontraktsmøter
 • Rapportering og fremdrift

Vi søker deg som

 • Teknisk fagskole eller ingeniørutdanning innen elektro eller nærliggende profesjon
 • Du har gjerne fagbrev gruppe L og erfaring som elektriker/montør
 • God økonomisk forståelse
 • God på kommunikasjon
 • Prosjekterfaring
 • Fordel med førerkort
 • Er flytende i Norsk- Skriftlig og muntlig

Byggebransjen er å anse som tøff, derfor søker vi deg som utstråler trygghet og robusthet. Vi tror en god grunnkompetanse både faglig og i praksis vil gi en god innfallsvinkel til å lykkes. I stillingen er det viktig at man tørr å ta raske beslutninger, feile og du har en unik evne til å drive prosjekter fremover. Du trives med mange baller i luften, er nøyaktig og arbeider på en strukturert og god måte.

ANNEN INFORMASJON

Oppstart: etter avtale

Søknadsfrist: 15. februar

Kontaktperson

Linn-Martine Sjåstad

Consultant Manager, Academic Work

Telefon 23 00 90 70

Søk her

Vis flere stillinger: