Prosjektleder

Implenia Norge har rundt 600 medarbeidere og kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele landet. Vi tilbyr tjenester innen vei- og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring og miljøtjenester. 

Implenia Norge har hovedkontor på Lysaker i Oslo. Selskapet har også kontorer i Bergen, Ålesund, Orkdal, Stjørdal, Brønnøysund, Mo i Rana og Bodø samt hovedverksted og lager på Dal i Akershus. Implenia Norge AS omfatter datterselskapene Norbridge AS og Midtnorsk Betongsprøyting AS. 

Implenia Norge er en del av konsernet Implenia Group, som er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits. Konsernet har også en sterk posisjon i det tyske, østerrikske og skandinaviske infrastrukturmarkedet. Implenia ble etablert i 2006, men kan se tilbake på rundt 150 år med konstruksjonshistorie. Implenia bringer ekspertisen til sine høyt kvalifiserte konstruksjonsenheter sammen under taket til et selskap som er aktivt i hele Europa. Selskapet fokuserer på en bærekraftig balanse mellom finansiell suksess og samfunnsansvar. 

Konsernet, som har hovedkontor i Dietlikon nær Zürich, har rundt 10 000 medarbeidere i Europa og omsatte for ca. 3,9 milliarder sveitserfrancs i 2017 (33 milliarder kroner). Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554). 

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia Norge på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist13.12.2018

Implenia Norge søker Prosjektledere med base i Ålesund

Vil du være en viktig motor i et spennende selskap som har prosjekter i alle størrelser både lokalt og globalt?

I utgangspunktet søker vi nå etter en prosjektleder med tilhørighet i området rundt Ålesund.

Vårt kontor i Ålesund er en del av region nord sånn som vi er organisert per tiden. I området rundt Ålesund og generellt i region nord holder vi på med mye fjell og bergsikring samt tunneloppgradering, men også alt mulig annet som for eksempel innenfor betongarbeid og grunnarbeid.

Vi kan tilby utfordringer i et sterkt fagmiljø. Vi har prosjekter over hele landet, og vår prioritet er å levere høy kvalitet på tvers av fagdisipliner.

Som Prosjektleder hos oss vil du være en sentral medarbeider og bidragsyter til at vi er en foretrukken partner for kunder og ansatte. Du vil lede store tverrfaglige prosjekter eller en portefølje av prosjekter. Du vil ha ansvar for prosjektplanlegging og drift, herunder sikre at våre prosjekter oppnår økonomiske mål innenfor planlagt fremdrift. Du kan lede tilbudsprosesser, og du er i stand til å skape gode relasjoner med kunde og samarbeidspartnere.

Vi tror på enkle beslutningslinjer og styrken til den enkelte. Hos oss vil du derfor også få muligheten til å påvirke utviklingen av selskapet og bidra til innovasjon på strategisk og operativt nivå.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Ingeniør/ sivilingeniør / teknisk fagskole, eventuelt prosjektleder med lang, dokumentert erfaring innen bygge- og anleggsbransjen
 • Erfaring som prosjektleder av større prosjektportefølje
 • Gode muntlige og skriftlige ferdigheter
 • Godt oppbygd bransjenettverk

Personlige egenskaper

 • Gode leder- og samarbeidsegenskaper
 • Profesjonell i kommunikasjon med byggherrer, samarbeidspartnere, underentreprenører og leverandører
 • Engasjert og løsningsorientert
 • Kommersiell/forretningsmessig forståelse
 • Evne til å jobbe selvstendig, ta ansvar og utvise stå på vilje

Vi tilbyr

 • Et uformelt og faglig sterkt miljø med trivelige kollegaer
 • Gode muligheter til personlig og faglig utvikling
 • Gode påvirkningsmuligheter og anledning til å jobbe internasjonalt
 • En bra bedriftskultur, ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktpersoner:

Kåre Eilefsen
HR-leder Implenia Norge AS
kare.eilefsen@implenia.com
+47 947 91 866

Bård Kristian Flore
Direktør Region Nord
bard.kristian.flore@implenia.com
93681391

Søk stilling

Vis flere stillinger: